středa 26. prosince 2018

Protherm 24

Výrobní číslo kotle je vyznačeno na štítku, který je připevněn na zadní ploše ovládacího panelu. Potřebujete poradit s objednáním? Jedná se o jeden z nejoblíbenějších elektrokotlů na našem trhu.


Kotel RAY 24K má výkonový rozsah 2- kW, Ray 24K je určen jen. Kombinované kotle s vestavěným zásobníkem TV o objemu l, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, vestavěná ekvitermní regulace, 8l expanzní. Popis: s plynulou regulací a průtokovým ohřevem vody.

Možné je vše prodat i jednotlivě. Autor: Jan Janota Datu12. Zdravím a prosím o radu, pomoc. Zmiňovaný kotel z ničeho nic přestal fungovat, neohřívá ani do. Poprosil bych o radu doufajic ze poskytnute informace jsou dostatecne. Nový elektrický kotol na vykurovanie Raja v štýle plynových závesných kotlov s mikroprocesorovým riadením s jednoduchým a prehľadným ovládaním.


Mám na chalupe ustredné kurenie poháňané kotlom protherm KTV Turbo. Po letnej sezone sme ho prepli na zimu, dotlakovali sme system. Závěsný plynový kondenzační kotel kotle ve výkonech až 4kW nerezová spalovací komora zabudovaný třícestný ventil (mimo KKO) vysoká.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Dovod predaja je: v dome nám zaviedli centrálny rozvod. Zkuste to také, služba je. Výrobné číslo kotla je vyznačené na štítku, ktorý je pripevnený na zadnej ploche ovládacieho panelu. Praha Jablonského tel. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Bezplatná inzercia, protherm predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Gāzes caurplūdes ūdenssildītāji ar Pjezo aizdedzi un automātisku jaudas regulēšanu atkarībā no ūdens. OV (ErP ready), energetická třída bez odtahu spalin Celý popis. Protherm POG gāzes caurplūdes ūdenssildītājs. Byl nám doporučen nový značky IMMERGAS a typ EOLO STAR 24.


Výrobní číslo průtokového ohřívače je vyznačeno na štítku, který je umístěn na přední části přerušovače tahu. Plynový průtokový ohřívač s odvodem spalin do komína, závěsné provedení. Date tehnice: Putere : – 23. PROTHERM technologie moderního bydlení. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


F v návodu neni značeno co to znamená mužete mi poradit.

Kotle - plynov kotel protherm koz, inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky