pondělí 31. prosince 2018

Cyklokraťasy s vložkou

Vysvětlíme, co je to cyklistická vložka a jaké modely kalhot jsou na trhu. Pro cyklistiku je lze kombinovat s cyklokraťasy s vložkou. Pokud jsou čapáky vložkou.


Kalhoty jsou vyrobeny z materiálu zabraňující šíření bakterií. Volné cyklistické kraťasy s odnímatelnou gelovou vložkou.

Prodyšné kraťasy s 3D antibakteriální vložkou a plochými švy, cyklo kalhoty do chladnějšího počasí, ale také ¾ pohodlné kraťasy do extrémních podmínek. Stále více lidí miluje volnost v pohybu na kole a také volnější oblečení. Potřeboval bych relevantní rady k výběru. Mám skvělé Klimatex Dorian. Bohužel je Klimatex už neprodává a já bych potřeboval ještě. Kraťasy Endura SingleTrack III s vložkou black.


Cyklo kraťasy Milka-Superior men. Vyrobeny jsou z dvouvrstvého.

Skladem u dodavatele Očekáváme za dní. Lehké a dobře prodyšné cyklo kraťasy s vložkou s teflonovou úpravou pro odolnost vůči vodě, vhodné na XC, Trail či All-Mountain. Force MTB-s odnímatelnou vložkou, šedé.


SILVINI Forza 3 4 VÝPRODEJ . Lycra Sport Energy protiskluzový silikon na nohavičkách dámská elastická vložka Stretch Woman Cena od 6Kč. Boční kapsa na zip na nohavici pro d. Pro jízdu na kole se pod kalhoty doporučují cyklo kraťasy s vložkou. Možno použít i na běžky nebo běh. L s vložkou v okrese Brno-město, cena dohodou, od BikerIV na Sbazar. Popis: Výborný stav, vyzkoušeno jen jednou - nevhodná. Ploché švy, reflexní potisky, protiskluzová silikonová guma na koncích nohavic, antibakteriální.


Pánské a dámské cyklo kraťasy za skvělé ceny. Volné kraťasy s odnímatelnou gelovou vložkou. Sundáš vložku a můžeš jít na diskotéku, nahodíš vložku a můžeš jít drtit traily. Vnitřní kraťasy jsou odnímatelné s gelovou vložkou, připnutí na cvoky.


Fox Ranger Cargo Short cyklistické kraťasy.

MTB cyklošortky volného střihu s délkou nad kolena se skládají z lehkého a zároveň pevného a voděodpudivého (matně šustivého) vrchního materiálu z. Volné dámské cyklistické kraťasy se speciální dámskou vložkou. Tříčtvrteční dámské cyklo kraťasy Sensor Race bez cyklistické vložky jsou novinkou v nabídce Sensor. Dámské cyklokraťasy, Moolbike. Dostupnost: Do dnů po celé ČR.


Pánske cyklistické osempanelové kraťasy s vložkou a sieťovaným chrbtom. Na chrbtový panel, ktorý nahradzuje spodné funkčné prádlo, je použitý materiál z. Na zádový panel, který nahrazuje spodní funkční prádlo, je použit materiál z kolekce AIR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky