čtvrtek 20. prosince 2018

Školení elektro

To jsou v kostce naše školení, které připravíme i na míru. Je koncipováno jako online kurz - tedy veškeré studijní podklady i samotné testy budou probíhat přes. Prodej měřicí techniky, literatury, tiskáren samolepícíh štítků atd. CD ROM ELEKTRO - informace pro elektrikáře, testy pro RT, formuláře.


Dvakrát měsíčně pořádá ELEKTROSLUŽBA CZ s. Naše společnost zajišťuje revize elektro, revize spotřebičů, školení elektro, školení BOZP a další služby v oblasti elektro v lokalitě Praha a okolí.

Naše lokalita Brno, Praha, Vyškov, Hodonín. INFORMUJEME - Školení a zkoušky podle Vyhl. Intenzívní doškolovací kurz pro přípravu k Prodloužení platnosti Osvědčení revizních techniků elektro kat. Ceník firmy ELVA - elektrorevize pro revize elektro, školení a přezkoušení z vyhlášky č. Obsah školení a přezkoušení se kromě všeobecných znalostí. Legislativa plné znění vyhlášek a zákonů.


Přípravné kurzy ke zkouškám revizních techniků elektrických zařízení. Elektrotechnický svaz český pořádá.

Odborné kurzy, školení, semináře a workshopy v oboru elektro. Revize elektrozařízení a školení podle vyhlášky č. ELMIK Most, služby v oboru elektro : Revize NN a VN, hromosvodů, strojů, spotřebičů, školení z vyhl. Ve spolupráci s agenturou L. Ostrava-Michálkovice okres Ostrava-město, Moravskoslezský kraj. Naše firma pravidelně pořádá pro širokou veřejnost, firmy jednodenní školení vyhl. Poskytujeme vedení archivace účastníků školení tzn.


Dobrý den, chci se zeptat na školení zaměstnanců, dle vyhlášky 5 § 4. Zajímal by mě Váš názor, co vše by. Proč provádět školení podle vyhl. Vyberte si z níže uvedené nabídky školení a seminářů společnosti ABB s. Pokud ale bezpečnostního technika zaměstnavatel nemá. Jednou ročně pořádá Aktiv revizních techniků. Končí (nebo už skončila) Vašim zaměstnancům platnost osvědčení pro elektrotechnické práce? Vyšší odborná škola a střední průmyslová škola elektrotechnická Plzeň.


V současné době se na naší škole. Provádíme přípravu, školení a zkoušky podle §vyhl.

Samozřejmě víme, že je pro vás a vaše zaměstnance pohodlnější, když školení proběhne přímo na vašem pracovišti a váš zaměstnanec bude zaškolen přímo. Srdečně Vás zveme na školení zaměřené na produktovou řadu iNELS BUS. Zajišťujeme školení BOZP pro pracovníky ve zdravotnictví a přezkoušení pracovníků v elektrotechnice. Doklad o vzdělání v oblasti elektro (výuční list, maturitní vysvědčení a pod.). Kvalifikační příprava od společnosti SIDAT zajistí vašim zaměstnancům odborné znalosti při projektování a programování PLC a HMI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky