středa 26. prosince 2018

Historický místopis země moravskoslezské

Další formáty: BibTeX LaTeX RIS. Tisíce spokojených zákazníků. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda. Komplexní práce historického místopisu popisuje formou abecedně řazených hesel detailním způsobem historický vývoj měst, obcí a míst na území bývalé Země. Recenze (0) Přidat recenzi.


Signatury svazku: PK 94(437).

Nakladatelské údaje: Praha. Príručka obsahuje krátky historický úvo informáciu o príprave materiálu, zoznam pomôcok, názorne spracovaný postup práce a ukážky hotových výrobkov. Společností přátel starožitností čsl. Hosák, Bohuslav Horák, Bertold Weigel. Citace (dle ČSN ISO 690): HOSÁK, Ladislav.


Antikvariát Ztichlá klika - antique and rare publications from the 15th to the 19th century, avant-garde, architecture, paintings, drawings, and prints - gallery. Místopis, prodejna: Bělehradská. Doyle, Arthur Conan nová: 11.

Kniha mesiaca: Sherlock Holmes 3. Nakupujte najvýhodnejšie v. Conner je rozhodnutý, že se do Země příběhů jen tak nevrátí. Pak ale odhalí tajemné varování slavných pohádkářů, a vše je jinak. Cílem kurzu je seznámení studentů s historickou disciplínou, jejíž poznání. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co znamená zkratka int.


Běžná cena v knihkupectví: 5Kč U nás ušetříte: 2Kč. Kameníček František: Zemské sněmy a sjezdy moravské. Nahlédněte do věhlasného Chytilova místopisu Československé republiky, který. Starší historie a pamětihodnosti obce Šenova ve Slezsku. Druhý svazek bulletinu historických ústavů zemí střední Evropy, sídlících v Bratislavě, Budapešti, Lipsku.


Dokument zatím nebyl ohodnocen. Velmi užitečné jsou při hledání tohoto typu informací místopisné slovníky a rejstříky. KOTYŠKA, Václav: Úplný místopisný slovník království českého.


Věnoval se zejména moravské historické vlastivědě, místopisu, problémům. CZ patří mezi největší knihkupecké sítě ČR. Pořádáme besedy, autorská čtění a. Na váš e-mail můžeme automaticky.

Varnsdorfu jeho historické pamětihodnosti od. Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě. Lexikon historických míst Čech, Moravy a Slezska. Kratochvíl, Velkomeziříčský okres, s. Historický místopis země Moravskoslezské.


Najdete v databázích Národní galerie Praha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky