čtvrtek 20. prosince 2018

Instalatérství ostrava

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Josef Perner, Martin Řičánek . Veškeré instalatérské, topenářské práce i drobné opravy! Ostravě, bytová družstva. Vodu, plyn a topení potřebujeme a jen těžko se bez nich obejdeme.


Náplní naší práce jsou montáže nových zařízení, rekonstrukce, opravy a údržba stávajících zařízení a operativní odstraňování vzniklých havárií.

Naše služby – Instalaterství VODA TOPENÍ PLYN – nabízíme své služby kvalitně, levně a rychle. Provádíme běžné opravy v domácnostech, i rozsáhlejší. Popis činnosti podnikání instalatéra Josefa Pernera, seznam prováděných prací a služeb. Právě tyto prvky jsou nutností každého domu či bytu.


Ať už stavíte nový dům či provádíte rekonstrukci, dbejte na kvalitní. Spolupracujeme s širokou řadou osvědčených dodavatelů, přičemž dlouhodobě spolupracujeme s firmou Gienger spol. Montáž a výměna kotlů, radiátorů, topných systémů. Poskytujeme profesionální služby v oblasti voda, topení a plyn.

Kapmont instalatérství, s. Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody vody a ústředního topení včetně plynu. Revize plynu a plynových kotlů. Poskytuju kompletní instalatérské a topenářské práce pro rodinné a bytové domy, byty, nebytové prostory, malé a středně velké průmyslové objekty a haly. Kompletní instalatérské práce - voda, topení, plyn v materiálech měď, plast ocel, rekonstrukce rozvodů vody, výměna odpadního potrubí, rekonstrukce koupelen. Hledáte zkušeného instalatéra?


Neváhejte a obraťte se na nás. Osvědčení o získání profesní. Nabízím instalaci a servis vody, topení a plynu. Vítejte na webu naší firmy.


Jsme malá firma podnikající od roku. Kromě obvyklých prací na vodovodním a odpadovém potrubí či zapojení topení. Důvěřujte specialistovi v oblasti kompetentního poradenství a péče o zákazníka. Voda, topení, plyn, obnovitelné zdroje. Výměny stoupacích rozvodů vody a odpadu v domech a bytech.


Rekonstrukce koupelen a WC.

Instalatéra, topenáře hledáme buď v situaci kdy je potřeba řešit problém s nefungujícím zařízením, nebo když se rekonstruuje nebo staví. Připojení plynových spotřebičů a výměna plynových hadic. Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního. Nabídky práce z celé ČR – denně aktualizováno. Právě teď nabízíme celkem 1volná místa práce na pozici instalatér v regionu ostrava.


Proto je samozřejmostí přenechat tuto práci odborníkům, kterými jsou instalatéři - topenáři. Absolvent se uplatní v povolání instalatér a topenář na typových pozicích montér vnitřního rozvodu vody a kanalizace, topenář, montér vnitřního rozvodu plynu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky