pátek 28. prosince 2018

Nordica isetta

Litinová kamna Isetta kW mají dvojité hoření, boční přikládání,termostatickou regulaci hoření, horní a zadní napojení na komín. Celolitinová kamna s termostatem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost. NORDICA ISETTA EVO krbová kamna 7kW s termostatem, litina.


TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 6mm.

V tomto videu se můžete podívat na krbová kamna Isetta od firmy La. Litinová krbová kamna nordica ISETTA EVO s dvojím spalováním a možností bočního přikládání. Kamna ISETTA EVO jsou vyrobena z kvalitní litiny s odolností.


Mezi další přednosti patří především boční přikládání. Velmi vhodná pro rychlé víkendové. Nordica Isetta Evo - litinová krbová kamna. Dodací lhůta: Dodání obvykle do pracovních dní, dle.

Boční přikládání paliva, délka polen až cm. Na jejich vzhledu je znát italská vášeň a cit pro design, který. Kvalitní celolitinová kamna ve smaltu od Italského výrobce. Liatinová piecka ISETTA - kW celoliatinová piecka s termostatom. Bočné prikladanie paliva, dĺžka polien až cm.


Minimální velikost vytápěného prostoru. Provádění výstavby komínů, rekonstrukce, vložkování. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Litinové díly vyrobené v nejmodernější slévárně v bývalém východním Německu, zaručuje stabilní dodávky a vysokou kvalitu.


Výkonnost sušárny je 7. No, Inset or Free Standing: Free Standing, Fuel: Wood Only, Heat Output: Kw. Možnosť horného a zadného napojenia. Dimensions : 660x706x4mm (W-H-D)Net weight : 1kgHearth opening size. Das rustikale und dennoch schicke Design macht den Holzofen. The Lsetta evo has a front and side loading door which allows flexibility when refuelling.


Z pohľadu na obrázok môžete nadobudnúť dojem, že sa jedná o bežné liatinové kachle.

Už vysoká hmotnosť, kvalita liatinových odliatkov a zosadenie. Free delivery and returns on all eligible orders. Vraag direct de scherpste prijs aan bij de Haardenexpert! Installatie door heel Nederland.


Trova stufa nordica isetta al prezzo più basso su Trovaprezzi. Odolná proti přetopení, litina a pouze. Stufa interamente in ghisa. Vetro ceramico resistente a 750°.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky