pondělí 24. prosince 2018

Vodorovný bojler

Bojlery a ohřívače vody horizontální. Nabízíme bohatou nabídku elektrických a kombinovaných bojlerů i bojlerů s tepelným čerpadlem. Ležaté ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE VODY A BOJLERY.


Hledáte bojler horizontalni? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.

Jaký je rozdíl mezi svislým a vodorovným ohřívačem vody (bojlerem)? Závěsný elektrický ohřívač vody OKCEV 1s vodorovnou pracovní polohou do prostor s. Ohřívač kompaktní konstrukce se dvěma samostatnými hydraulicky propojenými zásobníky nabízejí optimální poměr velikosti a objemu. Podle zvoleného prostoru pak můžete vybrat vhodný tvar – závěsný nebo stacionární, svislý či vodorovný, hranatý nebo oblý. Ležatý (horizontální), Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za velmi dobrou cenu.


Součástí je rovněž odborné. Tipy, jak vybrat ohřívač vody ( bojler ), nepřímotopný zásobník, interaktivní. Ohřívač je zavěšen na zdi vodorovně nebo svisle, ohřev probíhá pouze elektrikou.

V prostorově omezených podmínkách je pak možné využití ploché závěsné novinky - ohřívače vody OKHE ONE nebo vodorovného modelu - bojler OKCEV. Popis Dražice OKCV 16 příruba jímky, víko příruby - ležatý vodorovný, bojler. U bojlerům s výměníkem, má vodorovné (ležaté) projedení výhodu v tom, že voda ohřátá na maximální teplotu je ihned k dispozici, protože výměník ohřívá vodu. Obecně, funkčně výhodnější jsou bojlery umístěné svisle, protože teplá a studená voda se. Vodorovný bojler se používá většinou tam, kde není dostatek místa.


Podle potřeby si zvolíte svislý nebo vodorovný bojler. Je dobré, umístnit ho co nejblíže k odběrnému místu teplé vody. Vodorovná podlahová montáž Ochrana proti náhodnému zapnutí. Technické parametry v obrázku. Elektrický ohřívač vody Dražice OKCEV 125.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Nástěnný elektrický ohřívač vody, který přichází s jedinečným designem řady Velis Evo a Wi-Fi konektivitou. Bez ohledu na to, jak daleko jste od domova, Velis. DRAŽICE OKCEV 1elektrický zásobníkový ohřívač vody 100l, závěsný, vodorovný. TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 5mm.


Typ bojleru, OKCEV 10 OKCEV 12 OKCEV 16 OKCEV 18 OKCEV 200. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Z naší aktuální nabídky si můžete vybraty elektrické bojlery v různých variantách jako jsou vodorovný (ležatý) elektrický bojler, nebo svislý (závěsný) elektrický. Horizontální bojlery – Vodorovně umístěný bojler. Jeho největší předností je efektivní využití volného prostoru, na který nejsou kladeny tak vysoké nároky. Ležatý bojler využijete tam, kde není dostatek místa. U bojlerů s výměníkem je horizontální provedení výhodné v tom, že voda ohřátá na maximální teplotu je. Kvalitní bojlery ke kotlům. Záruční a pozáruční servis.


Nabídka tlakových zásobníkových ohřívačů ( bojlerů ) kombinovaných. Do bojlerů dodáváme svislé nobo vodorovné dotykové teploměry s krátkým i delším čidlem. Kombinovaný závěsný vodorovný ohřívač vody Dražice OKCV 200.


TEPLOMĚR BEZDOTYKOVÝ LEŽATÝ DRAŽICE ČTVERCOVÝ, do bojleru. Teploměr dotykový je náhradní do bojlerů DZD Dražice. Příprava TUV pro objekty s teplovodnim ústředním vytápěním na plyn, tuhá paliva v zimním období.


Ohřev elektrickou energií mimo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky