pondělí 31. prosince 2018

El topidla

Zavěsné elektrické topidlo vhodné do interiérů a krytých exteriérů. Použít lze tedy například i pod střechami krytých venkovních teras, altánů a všude tam, kde je. Každé elektrické topidlo (mimo podlahového topení) má vestavěný spínač. Vyzařují okamžité a přímé. Reagují rychle na měnící se požadavky na potřebu tepla v jednotlivých místnostech.

Tyto statické nebo dynamické elektrické topné jednotky s vlastní regulací tak. CZ - záruka nízké ceny, rychlé dodání a profesionální jednání. Přímotopy ( elektrické přímotopné konvektory) s instalací na zeď - topidla s velmi příznivým poměrem „cena - výkon - dynamika - rozměry. Využívají se v uzavřených prostorech např. TOPIDLA ELEKTRICKÁ, TOPIDLA PLYNOVÁ, NÁSTĚNNÉ KONVEKTORY - Topení Kořínek. Speciální elektrická topidla určená svým vzhledem a funkcemi pro použití v koupelnách - infrazářiče.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Teplovzdušné vytápění pomocí elektrických přímotopů MASTER - nejčistší forma z možných přenosných topidel.

Výkonová řada topidel MASTER začíná na 2kW. Máte doma zimu a klasické vytápění už nestačí? Elektrická přímotopná tělesa určená pro stálé vytápění. Vyzkoušejte některé z elektrických topidel z naší nabídky, které se hodí i na vysoušení nadbytečné vlhkosti. Mobilní topidla desa master na stavby a výrobních prostor master desa.


Připojení je kabelem, který je vyveden ze skříně průchodkou a je ukončen 5-ti kolíkovou vidlicí 4V, model EP-3N je jednofázový a přívod je. Osvoboďte se od závislosti na plynu a přejděte na úsporné elektrické vytápění. Vám doporučíme vhodný typ topidla. ELEKTROBOCK Termostat elektronický prostorový PTs automatickým nočním útlumem pro el. Jde především o ekonomičnost a snadnou manipulaci. Naftová - dieselová topidla a elektrické přímotopy pro použití v dílnách, na stavbách a jako záložní zdroj tepla.


Příjemné teplo ze zásuvky pro práci i volný čas Závěsné infrazářiče WPS se hodí do dílen, gastrozařízení a různých provozů, kde je třeba zajistit. Pěkná plynová kamínka na 10l PB. Používána občasně na chatě, nyní ulložená v bytě.


Vhodná spíše na chalupu, přívěs, zimní terasu, dílnu. Přestože elektrická topidla mají menší vzduchové výkony používají se tam, kde je vhodné čisté a suché teplo. Jsou velmi často doprovodným topením k v.

Nedochází při vytápění k žádnému. Jako doplněk odvlhčovačů vzduchu se hodí elektrická přímotopná topidla. Naftová a plynová topidla s axiálním nebo radiálním ventilátorem jsou vhodná pro. Saunová topidla od předních výrobců SAWO a HARVIA.


Topidla s výkonem 6kW jsou určena pro sauny o objemu až 5m 3. Střední výkonné topidlo od výrobce Master, regulovatelný výkon 5–kW. V takovém případě nám přijdou vhod menší lokální topidla. Možnost používání jen jako větráku. Jsou ale na kolečkách a zapojují se do elektrické sítě.


Je primárně navržena pro regulaci el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky