pondělí 24. prosince 2018

Infra zarice

Máte vybrané filtry: infrazářiče. Infrazářiče VeGa ELÍZ ARDES TRISTAR a další. Nabízíme špičkové úsporné infrazářiče Thermowell Veito, Simfer a UFO pro vytápění bytů, pergol, dílen, zimních zahrad a provozoven.


Podobných teplot využívají keramické a hliníkové infrazářiče jejichž teploty se pohybují od 150-400°C. Navyšováním teploty infrazářičů je princip stále stejný. Pro vytápění domácností zářiči doporučujeme vybrané typy infráků s. Vyniká jednoduchým ovládáním a variabilitou v možnosti upevnění spínače na levé nebo pravé straně. Velmi praktickou funkcí infrazářiče je možnost jeho. Kdy použít infrazážiče nebo infrapanely.


Rady a typy pro volbu infrapanelů nebo infrazářiče. Karbonové infrazářiče jsou revoluční novinkou v oblasti infračerveného vytápění. Tělo je vyrobené z ušlechtilé slitiny s vysokou mechanickou a antikorozní. Elektrické infrazářiče pro koupelny.


Halogenový a quartzový infrazářič do koupelny dosahující teplot 2200°C nedoporučujeme! Při přeměně elektrické energie na sálavé.

Infra zarice
Infra zarice

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky