středa 15. dubna 2020

Semperflex optimit

Semperflex optimit

Jeden z největších výrobců hadic na světě! One of the biggest hose manufacturers in the world! Dostávejte e-mailem nové nabídky podle Vašeho hledání. Za účelem zasílání pracovních nabídek. Hodnocení:recenzí - hodnotit.


Semperflex optimit

Vítkovská, Odry, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Semperit celosvětově zaujímá 4. Výroba a prodej: - průmyslové hadice - vysokotlaké hadice - pryžové desky a fólie. Výroba průmyslových a hydraulických hadic, pryžových desek. Nájdite si nové zamestnanie ešte dnes! Nabízíme průmyslové a hydraulické hadice. Jedná se o dvouletý adaptační a rozvojový program pro absolventy VŠ s technickým zaměřením (či s praxí 1–roky v oboru) s možností stáže v zahraničí.


Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst. Líbí se Vám náplň pozice Montážní dělníci výrobků z pryže a plastů? Tak neváhejte a kontaktuje zaměstnavatele.


Semperflex optimit

Odry) nákupčí (Odry) stavební a provozní elektrikáři (Odry). Výrobce průmyslových a hydraulických hadic. Naše hodnocení spolupráce s Vaší agenturou nemůže být jiné než excelentní.


Jsme maximálně spokojeni s. Informace o zaměstnavateli najdete na Firmy. Právní forma, společnost s ručením omezeným. Hadice běžně posíláme přepravní balíkovou službou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky