pondělí 20. dubna 2020

Sensor thermo evo

Sensor thermo evo

Vysoce elastické funkční prádlo Thermo z jemnějšího úpletu s počesanou rubovou stranou. Toto Thermo prádlo nabízí střihově náročné. Z vnitřní strany je elastický úplet počesaný, vytvořený jemný vlas nejen. Dámské funkční tričko s dlouhým rukávem se stojáčkem na zip v černé barevné variantě. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze. Pánské funkční spodky Thermo v černé barvě. Toto funkční prádlo nabízí střihově náročné propracování a. Vnitřní strana je počesaná.


Sensor thermo evo

Vzhledem k vysoké gramáži je vhodné především v zimě nebo v chladnějším. Toto prádlo nabízí střihově náročné vypracování a. Termoprádlo má ploché švy. Sensor funkční termoprádlo. Triko je vyrobeno z jemného úpletu s. Anatomické řešení a materiálové. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. Spodky SENSOR Thermo Evo je vysoce elastické funkční prádlo z jemnějšího úpletu. Podrobné informace a možnost zakoupení produktu tričko sensor thermo evo - dámské, s dlouhým rukávem, fialová, šedá.


Rádi Vám poradíme s výběrem. Jelikož se mi nový vzor Thermo Evo moc nepozdával (tenčí a kratší stojáček), tak jsem sháněl starý. SENSOR THERMO EVO dámské triko dlouhý rukáv zip lila - L. Prodám - SENSOR Thermo EVO kukla dětská, lokalita Brno. Dětská kukla pod lyžařskou helmu. Prádlo je vhodné do chladnějšího. Dámské tričko s dlouhým rukávem z dvouvrstvého úpletu, padne přímo na tělo.


Sensor thermo evo

Na lícovou stranu byla použita lehká a hřejivá vlákna Thermolite, na rubovou pak. Cenově zvýhodněný set dětského termoprádla složený z trika s dlouhým rukávem a dlouhých kalhot. Popis produktu Tohle thermo triko se stojáčkem a krátkým zipem, je vysoce elastické funkční prádlo z jemnějšího úpletu, kde rubová strana je počesaná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky