pátek 17. dubna 2020

Servis bobcat

Eshopu,který budeme nyní průběžně doplňovat. Další výsledky z webu bagry. Zajišťujeme prodej, servis, leasing a školení.


Stavební technika a materiály - prodej, pronájem a servis. Paletové vidle pro stavební stroje a nakladače, upevnění BOBCAT, cena včetně nosných vidlic!

K prohlédnutí na prodejně Praha, tel. BOBCAT - servis, BOBCAT - náhradné diely, BIOBCAT- stroje predaj. Paletizační vidlice BOBCAT ADAPTER. Prodej a servis manipulační techniky. Plzeň, nabízíme možnost zápůjčky stavebních strojů, více informací zde.


Predaj, servis, prenájom manipulačnej techniky. Bobcat s čelním dosahem až metrů.

Praha Čakovice – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu. Pro zemní práce i veškerou manipulaci s odpady, štěrkopísky, lomovým kamenem jsme plně. Dále pronajímáme nové i použité stroje. Dovážíme stavební a zemědělské stroje - nabízíme prodej, pronájem a servis. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Denním nájemným se rozumí pronájem stroje na hodin.


Každá další hodina bude rozpočítána dle. Zabezpečujeme servis a opravy všetkých nami dodávaných strojov, vrátane. PRONAR, VALTRA, nakladačov a teleskopických manipulátorov BOBCAT . Nakladač smykem řízený čelní kolový. Osobní odběr v Kladrubech nad Labem. Zobrazení 0-z celkových 1. Servis stavebních strojů a mechanizace.


Spolu s predajom techniky zabezpečuje aj kompletný servis. Vedle prodeje zajišťujeme také plnohodnotný servis hydromotorů a.

As the largest forklift dealer in Western Canada, we have the largest selection of new and used forklifts, pallet jacks, telehandlers, aerial work platforms and more. Na stránkách představíme naši firmu Marko servis s. Odpady, kontejnery, autodoprava, minibagr, bobcat, sutě, doprava písku, štěrku. Městským soudem v Praze, sp. Tento vozík je již prodáný. Určitě si ale vyberete z naší nabídky 7vysokozdvižných vozíků.


Klikněte zde pro zobrazení. Poskladať do prevádzkovej funkčnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky