úterý 21. dubna 2020

Topidlo karma

Karma - synonymum pro plynové spotřebiče - stále rozšiřující svůj sortiment o nové produkty jako klimatizace, vinotéky a podobné. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Topidlo Karma BETA Mechanic. Ideální do prostorů o objemu do 60m3.


Karma je v Česku zobecnělý název pro průtokový plynový ohřívač vody. Plynové topidlo Karma s výkonem kW a temně proskleným čelním panelem. Pojmenování vzniklo apelativizací jména firmy, která v Čechách toto zařízení vyráběla. Plynová topidla určená pro montáž pod okenní parapet. Nabízíme známé topidla KARMA, topidla GAMAT, topidla MORA. Dále pro Vás máme v nabídce. Plynové podokenní topidlo Karma BETA Machanic s odtahem přes zeď pr.


W, účinnost, mechanická regulace teploty. Karma Beta Mechanic je plynové topidlo o výkonu kW s odtahem spalin přes zeď a velmi jednoduchou obsluhou. Nastavená teplota je udržována. Popis modelu Karma Beta Mechanic Comfort. Konstrukce krytu a spalovací komory doplněná imitací uhlí. Spotřebiče na CHLAZENÍ; Spotřebiče na PROPAN-BUTAN.

Topidlo karma
Topidlo karma

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky