pátek 24. dubna 2020

Ventilační klapka

Ventilační klapka je systém dodatečného automatického větrání, který se montuje do rámu okna. Princip: Vzduch proudí přerušeným těsněním do prostoru mezi. Funguje na způsob mikroventilace, kterou znáte z. Dnes využíváná okna jsou velmi těsná, což může vést ke kondenzaci vodní páry. Abychom eliminovali tento jev, využíváme ve střešních oknech různé ventilační.

Bydlíte v rekonstruovaných prostorách s plynovými spotřebiči a měnili jste okna? Pak dejte pozor na podtlak a nebezpečné množství spalin a. W VF mohou uživatelé zcela jednoduše přírodním. WICLINE větrací klapka – moderní design v kombinaci s přírodní ventilací. Nová okna a domácnost na plyn? Bydlíte v modernizovaném domě, či bytě s plynovými spotřebiči a součástí rekonstrukce byla i výměna oken? Zpětná klapka musí být demontovatelná, přístupná pro servis a obsluhu.


Osa zpětné klapky musí být vždy horizontálně.

Pootočení osy zabrání správné funkci. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Kolem rámu je průběžný cca mm široký lem. List klapky je tvořen rámem a silikonovou membránou. Je vhodná pro instalaci do. Zpětná slídová klapka je využívána k zabránění zpětnému proudění vzduchu po vypnutí ventilátoru. Tato klapka se používá k námi dodávaným domovním. Zpětné klapky k ventilátorům, digestořím a do potrubí.


Pachutěsné, vzduchotěsné zamezují pronikání vzduchu, pachů. Množství vyměněného vzduchu závisí na velikosti okna (tím je dána ivelikost ventilační klapky ) a na rozdílu tlaku vzduchu najedné Obr. Spojka plochého ventilačního kanálu se zpětnou klapkou vyrobená z bílé hmoty ABS. Dostupná pro ploché kanály rozměru 110xmm.


Mladí učitelé Lucie a David chtěli využít svůj dům co nejeefektivněji. Proto zaprášený půdní prostor v řadovém domku proměnili v obytné podkroví. Hledáte sortiment Ventilační systém?


Zajímá vás Ventilační systém - nebo obecně Ventilační systém do vaší koupelny?

Prohlédněte si sekci Vytápění a sauny a. Okenní větrací klapky jsou jednoduchá zařízení, jejichž úkolem je přívod čerstvého vzduchu do místnosti. Větrací klapky se používají v místnostech s gravitační. Použití: Používá se k zamezení zpětného tahu v potrubí. Prodáváme zpětné klapky PVC pro vzduchovody. Konstrukce: Ventilační spojka je vyrobena z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky