pátek 24. dubna 2020

Vyhřívací deka sencor

Je vám doma při sledování televize chladno? Na výběr máte ze dvou teplotních stupňů, které si jednoduše volíte za pomoci ovladače. Po zapojení do elektřiny se doporučuje počkat minut, než se deka.


Rozměr pro jednu osobu na jednopostel (1x cm). Elektrická deka, která vás spolehlivě zahřeje. Inzerát vyhřívací deka sencor v okrese Beroun, cena 250Kč, od shostalkova na Sbazar.

Dálkový ovladač - Kontrolka zapnutí - Ochrana proti přehřátí. Původní cena bez DPH: 79Kč. Tento výrobek najdete v kategorii Lékárna a podkategorii Léčiva a zdravotnické pomůcky. Dva nezávislé dálkové ovládače umožňují nastavení teploty ve dvou stupních.


Deka se předehřívá přibližně minut. Je vyrobena ze 1 polyesteru (umělého ovčího rouna). Doporučená doba předehřátí 30. Akční nabídky na téma vyhřívací deka najdete na Skrz.

Tato praktická deka nabízí dva stupně teploty, které se přepínají. Vyzkoušejte elektrické dečky, které Vás zahřeji. Automatické vypnutí po 120minutách. Provedení: Deka Počet stupňů teplot: 2. Po slevě bez DPH: 41Kč. Vaše cena s DPH: 49Kč.


Pro aktivaci hlídacího psa je třeba se přihlásit. Umožňuje výběr ze stupňů nastavení. SENCOR, lokalita Praha - východ. Možnost praní díky odnímatelným.


Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka. Sencor SUB281BL vyhřívací deka. Deka je vybavena dvěma nezávislými dálkovými. Zabalte se do vyhřívací deky nebo ji použijte jako podložku do postele a nechte se hýčkat hřejivým teplem. Popis produktu SUB 181BE el.


Vyrobená je ze 1 polyesteru a jelikož má. Dálkové ovládání pro nastavení dvvou stupňů teploty.

Vyhřívané dečky a boty SUB 2el. Pro dlouhé zimní a studené večery se jistě k televizi i příjemnému spánku hodí vyhřívací deka. Důvod prodeje: Doma nevyužijeme.


Určitě si vyberete také další. Studená postel na chatě vás příliš neláká?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky