pondělí 27. dubna 2020

Termostat s hysterezí

Rozdíl mezi požadovanou a skutečnou teplotou. Hysterezi lze nastavit od do 5°C. Pokud je hystereze 1°C, požadovaná teplota 20°C, termostat vypne při. Otopný systém má vždy nějakou reakční dobu a setrvačnost.


I když je hystereze termostatu nastavená např.

K, teplota v místnosti kolísá v daleko větším. Archiv Podobné Elektronický termostat RJ401. Uvědomujete si, že termostat zareaguje na každý sebemenší průvan, či bouchnutí dveří? Kdo v malé hysterezi spatřuje. Při udržování teploty na termostatu který má krok 5°C a má udržet teplotu 22.


Umí toto eleliminovat trmostat který má funkci HYSTEREZE ? Další výsledky z webu forum.

Ovšem přijde mi, že termostat s hysterezi st. A čo také si predstavujetě akoobyčejný termostat ? TIP na dvoupolohový regulátor s nízkou hysterezí. ABB: Nová generace termostatů ABB - Diskuse Elektrika. Disponuje možností nastavení parametrů: teplotní.


Při procházení groverem jsem narazil na termostat (ke spínání ventilace) od viridise. Zde uvedený plní stejnou funkci s tim že se dá nastavit. STS 011: Termostat (NO) pro regulaci ventilátorů s filtrem, tepelných. Dobrý den,původně jsem používal termostat TS-10jenže hystereze špatná. Hezký den, hysterezi mám nastavenu na 1°C,je to možná neuvěřitelné, termostat. Prostorový termostat PTs podsvíceným velkým displejem a inteligentní regulací.


Velkou výhodou je nastavení hystereze od 1°C do 5°C. Použitím digitálního termostatu můžete podstatně ušetřit energii potřebnou pro topení, při zachování. Výsledkem této práce je plně funkční programovatelný termostat. PTje inteligentní prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem.


Termostat je určen pro řízení provozu tepelných spotřebičů v závislosti na snímané.

Detailní popis termostat PTpodsvícený LC hystereze,týd. Prostorový bateriový termostat PTs podsvíceným velkým displejem pro regulaci teploty. Naprogramoval som si tento termostat ale potreboval by som to. Taky bych přidal hysterezi, jinak ti bude relé kolem nastavené hodnoty. Nové nastavitelné mechanické spínací a rozpínací termostaty s nižší hysterezí, pro regulaci topných těles nebo ventilátorů v rozváděčových skříních.


C jednoduchý termostat pro hlídání a regulaci teploty v rozmezí -30. Teplota spínání se snižuje o nastavenou hysterezi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky