pondělí 27. dubna 2020

Ventilator primo

Inovativní domovní nástěnné axiální ventilátory, vyrobený ze sněhobílé hmoty ABS, která je antistatická a lehce čistitelná. PRIMO AT 1IPXventilátor do koupelny, ventilátor na WC, Dospel, Primo, ventilátory, axiální. Domovní nástěnný axiální ventilátor kompaktních rozměrů, vyrobený ze sněhobílé hmoty. Tropická vedra sice vybízejí k výletu k vodě, na druhou stranu může být takové počasí skutečně úmorné. Domovní axiální ventilátor PRIMO BASE 1AT- provedení s automatickou žaluzií a nastavitelným časovým spínačem s doběhem sekund až minut.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. VENTILÁTOR PRIMO BASE 1AT - provedení s automatickou žaluzií a nastavitelným časovým spínačem s doběhem sekund až minut. PRIMO BASE jsou výkonné moderní axiální ventilátory vhodné do kuchyní,koupelen,toalet a jiných. IP 4 jmenovité napětí 2V, barva bílá, příkon W, časový. Jednofázový asynchronní motor s ochranou proti přetížení. Motor má kuličková ložiska a stálou tukovou náplň pro celou dobu životnosti.


Postup a popis zapojení a nastavení elektroniky ventilátoru PRIMO base 1AT.

Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Popis a parametry Nahlásit. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny. Pokud jste nalezli akční cenu u konkurenčního obchodu a výrobek máme. Krytie IP4 guličkové ložiská, prvotriedne.


Asynchrónny motor s vonkajším rotorom – Trieda B. Ventilačná jednotka pod ohniskom. Turbína z pozinkovanej ocele, povrch s protihlukovou úpravou. Základní provedení se svorkovnicí s automatickou žaluzií. Tyto výrobky jsou již ve standardu vybaveny.


Stropní ventilátor Primo s osvětlením platné do: 7. DODÁVANÉ VERZE : PRIMO base 1- výstupní průměr 1mm bez automatické. Prémiové provedení ventilátoru PRIMO. Vybavený VŽDY elektronickou regulací výkonu.

Dodávaný v průměru 1a 1mm, Krytí výrobku IP4 kuličková. E- shop se širokým sortimentem osvětlení značek ESEO, ARGON, JUPITER. VENTILATOR PRIMO base 1základní verze. Na objednávku Výrobce: PRIMAKLIMA. Technické specifikace PK100-L: - Příruba: 1mm.


Pohon je na přímo nebo na řemen. Svorkovnice Svorkovnice je umístěna na motoru. Regulace otáček se provádí frekvenčním měničem.


Vyrábějí se s jedním z předních značek švýcarského motoru. KLIMATOM - Domové ventilátory, priemyselné ventilátory, ventilačné mriežky. Je špeciálne upravená pre výrobky KLIMATON a to: PRIMO IPX PRIMO base.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky