úterý 21. dubna 2020

Termostatická hlavice

Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Proč vaše termostatické hlavice šetří méně, než Vám dodavatel sliboval? Jak využít potenciál termostatických hlavic ? Rádce pro SVJ a bytová družstva.


Máte radiátory s termostatickými ventily a centrální zásobování teplem?

Digitální termostatická hlavice teplo ráno zařídí za vás. Na zvyšování vnitřní teploty bude reagovat termostatická hlavice tak, že vestavěné teplotní čidlo se prodlouží a přivře kuželku ventilu. Obyčejným ventilem nastavíme určitý. Základním prvkem termostatické hlavice je termostatický ventil, který je součástí topného systému, tzn. Termostatické hlavice a ventily.


Pokud jsou vaše radiátory. Topte chytře a snižte výdaje za topení. Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem M × 5.

Pro základní orientaci předkládáme základní typy od jednotlivých. Představuje doplněk termostatického ventilu, který je. Tyto rozměrové změny čidla jsou přenášeny z termostatické hlavice na. Vlastnosti digitální termostatické hlavice HD20: je českým výrobkem, který slouží k regulaci teploty místnosti. Stejně jako u elektrospotřebičů jako jsou pračky nebo ledničky si podle přehledného značení vyberete také energeticky úsporné termostatické hlavice. Naše inovační řada termostatických hlavic přináší přesnou individuální regulaci teploty místností a hlavice je možno použít pro systémy s radiátory, konvektory i. Teoreticky by měly ušetřit až třicet procent energie k vytápění. Rozsah nastavitelných teplot v místnosti je ˚C až ˚C na stupnici 1–5.


Univerzální připojení závitem M × 5. Honeywell Evohome HR92EE, termostatická hlavice - Elektronický regulátor topného tělesa v moderním designu. Velký nastavitelný displej s podsvícením. Heimeierzabudované jištění proti zamrznutíelegantní a jednoduchá regulacevšestranná použitelnostatraktivní. Hlavice dokáže sama regulovat. Nejinteligentnější termostatická hlavice. Teplotu můžete měnit manuálně, na dálku pomocí aplikace, nebo nechat pracovat chytrou automatiku. Heimeier termostatická hlavice Technická data: Zabezpečený model pro veřejné prostory.


Poruchy – příčiny – odstranění.

Bezdrátová termostatická hlavice Evohome HR92EE určená pro připojení k řídící jednotce EvoTouch-WiFi. Používejte přístroj pouze v interiérech a zabraňte působení vlhkosti, prachu a. Elektronická termostatická hlavice HONEYWELL THERAPRO HR- Nastavitelné provozní režimy, Úsporné funkce, Výklopný podsvícený displej. Se dvěma zarážkami Barva: bílá Rozsah. C, s polohou „0“, možnost nastavení nezámrzné. Konec léta je ideálním obdobím pro kontrolu a údržbu termostatických hlavic u radiátorů ústředního topení. Málokdo ví, že mimo topnou sezónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky