pátek 17. dubna 2020

Sencor sfn 5040 bl

Kompletní informace k výběru. Můžete využít komfortní dálkové ovládání a nastavit různé. Chcete se za horkých letních dnů rychle zchladit, nebo jen preferujete pohyblivý vzduch v místnosti? V obou případech vám bude. Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Ventilátory.


Zobacz inne Wentylatory przenośne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.

LED displej s dotykovým ovládáním. Vyznačuje se extrémně tichým provozem. Môžete využiť komfortné diaľkové ovládanie a nastaviť rôzne. Stojanový ventilátor v moderním, ultra tenkém designu (mm) pro maximální úsporu. Další slevy ostatních spotřebičů na. Moderní a designově velmi povedený ventilátor nabízí ultra tenký design, dálkový ovladač a celkem variací provozu ventilátorů. Osobní odběr na pobočkách. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny.

Ultra tenký design (mm) Úspora prostoru. To vše navíc s dálkovým ovládačem a ve velmi. Ventilátor stojanový - ultra tenký design (mm) - úspora prostoru - velmi tichý provoz - ovládací panel s dotykovým ovládáním - dálkové ovládání - možnost. Skladem u dodavatele za až dny. Ovládací panel s dotykovým ovládáním. Možnost automatické rotace. You can use the convenient remote control.


Příjemný pomocník se ovládá panelem s dotykovým ovládáním, případně můžete. Určitě si vyberete také další Ventilátory výrobců, AEG (Imetec). Doprava zdarma, doprava zdarma. Pre väčšiu pohodlnosť má vo výbave aj. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Dodává se s dálkovým ovládačem. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Typ: wentylator kolumnowy stojący, Moc: W, Sterowanie: elektroniczne, Liczba prędkości nawiewu: 7. Teljesítmény: W Ultravékony álló ventilátor mm különösen vékony kivitel Helytakarékos kialakítás Különösen halk működés Érintésvezérléses panel. Megosztás: Garancia: év - Gyári garancia.

Urządzenie jest bardzo lekkie, a przy tym niezwykle smukłe. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Recyklační poplatek, bez DPH: 2. Free delivery and returns on eligible orders.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky