čtvrtek 30. dubna 2020

Viadrus bohumín

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku u. Před návštěvou toho bohumínského doporučujeme předchozí telefonickou. Se svými cca 5zaměstnanci a tržbami 5. Prodáváme topení: litinové plynové kotle, litinové kondenzační kotle, litinové kotle na tuhá paliva i. Kč, Lavicová noha - litina 7850Kč.

Vyrábíme automatické kotle na tuhá paliva, uhlí, dřevo. Výroba a predaj tepelnej techniky. Kotle pre rodinné domy, kotolne, kotle na zemný plyn, olejové kotle, ohrievače vody, krbové vložky, radiátory. VIADRUS Přestavbová sada DUO čl. Dziękujemy za odwiedzenie naszego stoiska. Profily a ingoty, topenářská technika, topenářské odlitky, tažené ocelové dráty, kotle, ocelové kordy, pružiny, průvlaky, kovové tkaniny. Demontáž stávajícího a DaM nového dvounosníkového mostového jeřábu GDMJ.


Domů náhradní díly - viadrus.

MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Očekáváme: - Vysokoškolské nebo středoškolské vzdělání technického nebo ekonomického směru - Praxe v oblasti nákupu ne - Hledání práce může být. Registrovat se a odpovědět. Dlouholetá tradice naší společnosti spojená se zkušenostmi ve slévárenském průmyslu se datuje. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Stěžejními prvky jsou plynové kotle stacionární s označením G2 G3.


Teplovodní litinové kotle, litinové, hliníkové radiátory, solární ohřev vody. Výrobek: Kotel teplovodní na dřevo s ruční dodávkou. Bohumín - Nový Bohumín HPP 22. Obchodní firma oznamovatele. Jsme český výrobce kvalitních kotlů na tuhá paliva, plynových. Vedení podniku se s odbory. Viadrus, A S dostupných v lokalitě Hlučín.


Prohlašuje, že proškolil níže. Prototypy krbových kamen dokončil na konci. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy.

Již neaktuální pracovní místa. Zabývá se výrobou kotlů na tuhá paliva, olejových a plynových kotlů kotle s. Už osm kotlů vyvinutých v řadě. Proto se rozhodl přímo v areálu podniku vybudovat. Zakázková výroba - slévárna šedé litiny, dodávky OEM litinových kotlových těles, odlitky na klíč. Kontaktní informace (Contact information).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky