úterý 28. dubna 2020

Tlakový zásobník

Tlakový zásobník

Komma-est je autorizovaným dodavatelem stříkací techniky značky Dürr. V nabídce naleznete tlakové zásobníky. Tlakové zásobníky MDG jsou vyráběny z pozinkované oceli nebo nerezové oceli (dle modelu). Vyrábějí se ve variantách jednoplášťové a dvouplášťové s. Nová lehká řada tlakových zásobníků LDG, jsou zhotoveny z nerez oceli, možno osadit různé typy míchadel jako ruční, elektrické a pneumatické, dále mohou. Pro používaní v oblastech, kde je třeba zpracovávat větší množství materiálu nebo barvy, jsou tlakové zásobníky ideální řešení.


Tlakový zásobník

Tlakový zásobník o vnitřním objemu litu. Nádoba má ideální těžiště, které zabrání překlopení. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Již téměř 1let vlastní rodina Bilstein a Sickermann společnost, která je v oblasti automobilových náhradních dílů leaderem na světovém trhu. Nástěnný tlakový zásobník EWH Universal EL Popis výrobku: — tlakový zásobníkový ohřívač pro zásobování více odběrných míst — ocelová nádrž s vrstvou. Tloustka/sila( v mm):, 135.


Vnějżí průměr :, 100. Vnitřní závit (mm):, Mx 1. Malý tlakový zásobník WTerm FZU - bojler litrů, Elektrický bojler litrů - univerzální pod i nad dřez. Nová řada plně nerezových tlakových zásobníků specificky přizpůsobená především pro zpracování vodouředitelných barev a lepidel, ostatních korozivních. Zdroj tlakového vzduchu elektromotor vstup vzduchu kompresor tlakový zásobník tlakoměr vývod tlakového vzduchu jednotka úpravy. Reflex Tlaková nádoba REFIX DE 100/10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky