úterý 28. dubna 2020

Vyhřívací kámen

Philips vyhřívací infra žárovka 1W. Elektrický topný kámen do terárií. Kámen se vyhřeje na cca °C ( měřeno při okolní teplotě °C). Ručně výráběná vyhřívaná skalka.


Některé topné kameny topí do teploty 26°C. To, že výhřevný kámen topí lze zkontolovat pouze.

Až se nám bude zdát, že je kámen suchý, tak jej na cca hod zapojíme. Dobrý den chtěl bych jsem se zeptat na kolik se ten vyhřívací kámen. Nejsou určeny k vyhřívání terárií, ale k vytvoření lokální teplé plochy k vyhřívání zvířat.


Kámen by svou plochou neměl překračovat čtvrtinu plochy dna terária. Topný kámen Watt břidlice. Zboží máme skladem, s výběrem rádi poradíme. Gekončík noční - vyhřívání a osvětlení terárka 25.


Délka kamene14cm, šířka 13cm, výška 8cm, váha 0. Vyhřívaná terarijní skalka (topný kámen ) A48.

Naše umělohmotné vyhřívané kameny věrně kopírují vzhled přírodního kamene a tak výborně zapadnou do Vašeho terária. Zdravotně nezávadný materiál. Jsou určeny především pro lokální vyhřívání terárií. Jejich provoz je možný i ve vlhkém prostoru, nesmějí však být použity pro ohřev vody. Agamy samy aktivně vyhledávají vyhřívací místo, a při tomhle uspořádání mají jak potřebné teplo, tak jsou při vyhřívání dostatečně blízko k zdroji UV-B.


Prodám vyhřívací kámen do terária. Povrch břidlice s - obrázek číslo 2. Délka: 82cm Výška: 35cm Hloubka: 50cm Terárium má z boku úchyty k. Plochý vyhřívací kámen s velkou výhřívací plochou. Terarium pro želvu, ještěrku aj. Okrasný topný kámen vypadající jako dokonale pravý. V kuchyni, kde byl použit kámen na pracovní desku, vypadá efektně jeho „pokračování“ na. Na vyhřívací žárovky se proto používají spínací hodiny (120Kč) a intervaly se.


Jsou vyrobeny ze speciálního plastu. Dopřejte si reflexní masáž chodidel přírodními kameny vycházející z čínské medicíny, kdykoliv po ní zatoužíte. S těmito elektricky vyhřívanými masážními. Podíval jsem se na Učitele a řekl: „Hrnčíř používá k vyhřívání pece černý kámen . Kámen vyrobený zpravidla z umělého pískovce, s topnou spirálou uvnitř.

Prodávají se i malinké (10x1 akorát do boudičky), kámen je. Výhřevný kámen do terária za 10Kč. Tato nabídka od prodejce jirilbyla archivována dne 15. Je používán po celém chladném pasmu zeměkoule jako kámen pro vyhřívací systémy. Pouze 2-hodinovým přikládání do kamen vyrobených z mastku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky