čtvrtek 30. dubna 2020

Topné desky

Topná deska Fisher Scientific RT Digital. Deska topná HD do 3C, bez termostat. Menší topné desky – topné desky s průměrem pracovní plochy od 1mm do. Digitální regulátor s pokročilými funkcemi a max.


Přesné, robustní a spolehlivé topné desky s mikroprocesorovou regulací, digitálním displejem a nastavitelnou teplotní pojistkou.

V základním provedení se zabudovaným teplotním NiCrNi čidlem a elektronickým regulátorem v rozsahu - 500°C. Ohřev, chlazení - HARRY GESTIGKEIT - TOPNÉ DESKY - HARRY GESTIGKEIT - TOPNÉ DESKY - HARRY GESTIGKEIT - TOPNÉ DESKY - HARRY. Infračervené topné panely pracují na principu emise tepelného vlnění, které. Topné desky CERAN samostatně stojící. Vylepšená regulace pomocí.


K vytápění se nejčastěji používají topné panely připojené do elektrické sítě, jejichž tloušťka nepřesahuje cm. Mohou to být ovšem i koule.

Ke kolejnicím jsou připevňovány nerezovými sponami. Terarijní topné desky se umisťují pod dno terária nebo na jeho stěny. HeatUp OASE, TerraHot nebo ExoTerra lze. Ultratherm Viv Mat topná podložka 7W Rozměry 1x 274mm.


Topná výhřevná deska EXO TERRA - malá 8W. Stirrer, infračervený, CR3a CR302. V našem sortimentu naleznete: EKOHEAT CELL 1msystémové desky. Výkon topení: 2W Rozsah nastavení teploty: - 500°C Rozměr topné desky : 100x1mm. Nabízíme topné desky těsné, keramické i opláštěné.


Vyrábíme krásné a úsporné topné panely (infrapanely) na stěny i stropy. Infra topení má nízkou spotřebu, vyhřívá rovnoměrně celou místnost a nevíří prach. Instalační desky a topné koberce pro suchou montáž. Pokud hledáte Ochranné fólie pro topné desky termolisů jste tu správně.


Na e- shopu ReklamniTechnologie. Sálavé skleněné topné panely s atraktivním designem odvozené od panelů GR. EcosunG) je u tohoto panelu nahrazeno deskou s nástřikem.

VYTÁPĚNÍ KOMERČNÍHO OBJEKTU 3m 2. K těm patří topné pásy (u trysek) a topné desky (u rozváděcího potrubí). Jedná se o běžná řešení, ale mají velká omezení. Thermoquartz zaručí co největší pohlcení tepla z topné desky ), tak na. Výhodná je pak kombinace s. Výhřevné desky elektrické se využívají pro lokální vytápění stájových prostor.


Topný systém MICA je 1 ekologický, protože nosný materiál je lisovaná slída. Desky se vyrábí jako pláty a následně stříhají na potřebné rozměry. Ideální pro ohřev nejrůznějších plochých povrchů, těles, nádrží, krytů a pracovních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky