čtvrtek 23. dubna 2020

Termostatický ventil 1

Tělesa ventilů jsou vyrobena z poniklovaného bronzu. Pevně nastavený průtok Kv DN. Povrchová úprava - chromVnější závit s těsnícím kroužkemPro tento typ ventilu. Radiátorový ventil s přednastavením Přesné přednastavení průtoku pomocí klíče.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. C, s krytkou 90°C, lisovací provedení 110°C.

Zajímá vás Ventil radiátorový nebo obecně Ventil do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Ventil. C, DN 1 se zpětnými ventily, s funkcí ochrany proti opaření. HERZ TS-termostatický ventil priamy, závitový. TECHNICKÉ PARAMETRE: Rozmer: Priemer: DN 25.


Priamy termostatický ventil “ (DN 25) s kapilárou slúži na jednoduchú reguláciu tepelného výkonu škrtením. Osadzuje sa na prívod vykurovacieho média. Popis produktu Danfoss termostatický ventil rohový. RA-N ventilová tělesa s přednastavením jsou vhodná pro teplovodní dvoutrubkové systémy s nuceným.

Připojení na měděné trubky Ø mm. Termoelektrická hlava pro term. Set – úhlový termostatický ventil a šroubení. Vybírejte kvalitní i designové konvektory v různém provedení.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Označení: nové staré konstrukční řada „KTB“ konstrukční řada „KT“. Přímý termostatický ventil “ (DN 25) s kapilárou slouží k jednoduché regulaci tepelného výkonu škrcením. Osazuje se na přívod topného média, kapilárou čidlo. TV – termostatický ventil – k bojleru u AZP Brno. Plynule přednastavitelný termostatický ventil vhodný pro všechny termostatické hlavice a termoelektrické pohony. Nátrubek s převlečnou maticí s kónickým těsněním.


Univerzální model s vnitřním závitem pro závitové trubky a svěrné šroubení pro vnitřní závit (kov na kov). Třícestný ventil se zapojuje do zpátečky ohřívače dle uvedeného obrázku. Sonda teplotního čidla se umístí do proudu. GIACOMINI termostatický ventil 1. Jednotrubková horizontální soustava.


Použití: například připojení topných žebříků. Multifunkční termostatický cirkulační ventil.

Verze s elektronicky řízeným dezinfekčním procesem – C. Cena: 2Kč Bez daně: 2Kč. Internetový predaj vybavenia pre inštalatérov, kúrenárov a plynárov. V ponuke máme kanalizačné rúry, vodovodné tvarovky, izolácie, montážny materiál, ventily .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky