pátek 24. dubna 2020

Viadrus plynové kotle

Plyn je jedním z nejpoužívanějších zdrojů vytápění v ČR a plynové kotle jedny z nejpoužívanějších kotlů na vytápění. Plynové kotle se hodí do každého typu. Rozdíl mezi klasickým a kondenzačním kotlem je hlavně ve vyšší účinnosti kondenzačního plynového kotle, a to až o (TZBinfo). Kondenzační plynové kotle.


Litinové kotle na tuhá paliva a litinové radiátory.

Sortiment plynových kotlů zahrnuje stacionární, nástěnné a účinné kondenzační kotle. Vybrané oddělení viadrus neobsahuje žádné zboží. V současném výrobním programu jsou teplovodní litinové kotle ve výkonovém rozsahu do 7kW na plynná (zemní plyn, propan, bioplyn), tekutá (TOEL) i tuhá.


Zajišťujeme prodej, montáž, uvedení do provozu. Stěžejními prvky jsou plynové kotle stacionární s označením G2 G3. Na výběr máme dva typy kotlů - stacionární a nástěnné. Viadrus GARDE GECO - kW - 3. Mezi renomované značky patří např.

Nástěnné plynové kondenzační kotle VIADRUS K K5. Stacionární kondenzační kotel CLAUDIUS K2. Popis: Prodáme plně funkční a. Výhodou se může stát použití nuceného odtahu. Revize a odborné poradenství.


Výrobce litinových kotlů na plynná, pevná a kapalná paliva, ohřívačů vody, litinových. Domů náhradní díly - viadrus. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Rádi bychom vám představili průmyslový plynový kotel VIADRUS G5 který je speciálně navržený pro zapojení do nízkotlakých teplovodních. Investice do kondenzačního plynového kotle se podle odborníků vrátí.


VIADRUS vyrábí kromě plynových kotlů také litinové radiátory, litinové kotle na tuhá paliva, olejová kotle, krbová a peletová kamna. KOTLE : Co je to ekvitermní regulace? Jde o regulaci teploty v závislosti na kotlové, venkovní a popřípadě vnitřní teplotě.


Vám za zakoupení kotle VIADRUS CLEO a tím projevenou důvěru k firmě ŽDB a. Kotle teplovodní na zemní plyn, VIADRUS CLEO T. Nabízíme Vám komplexní škálu služeb v oblasti topenářství, plynofikace a revizní činnost v těchto oborech.

Působíme jako regionální zastoupení výrobců kotlů. Náš specializovaný tým servisních techniků má všechna. VIADRUS je tradičním ryze českým výrobcem litinové tepelné techniky. Používaný materiál je zárukou vysoké účinnosti, spolehlivosti a životnosti kotlů i radiátorů. Přestavbové sady kotlů, viadrus,dakon. Kotel teplovodní na černé uhlí VIADRUS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky