čtvrtek 23. dubna 2020

Topná tělesa korado

KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné. Archiv Podobné RC Otopná tělesa s řízeným zatékáním.


Elektrické přímotopné vytápění Otopná tělesa pro elektrické vytápění. KORATHERM VERTIKAL - M KORATHERM VERTIKAL - MDesignová otopná tělesa se svisle orientovanými profily a spodním středovým připojením.

Koupelnové těleso Koralux Korado. Trubková otopná tělesa KORALUX jsou určena především k vytápění koupelen, WC, kuchyní, obytných místností. KORADO - RADIK - desková otopná tělesa, KORALUX - trubková otopná tělesa, KORATHERM - designová otopná tělesa, Konvektory KORADO, Větrací. Hlavním výrobním programem společnosti KORADO jsou desková otopná tělesa RADIK a speciální otopná tělesa KORALUX. Svůj výrobní program společnost. Prohlédněte si cenové nabídky na Korado Koralux Linear Classic-E KLCE.


Tato elektrická topná tělesa se v základní verzi připojují na pevný elektrický rozvod. Všechna trubková otopná tělesa KORALUX, která jsou připojena na otopnou teplovodní soustavu, lze doplnit elektrickým topným tělesebez.

Pokud se pro připojení otopného tělesa na rozvod otopné soustavy použije stejný vývod jako pro instalaci elektrického topného tělesa je nutno objednat. Vám představuje ucelenou kolekci koupelnových trubkových otopných těles. Díky moderním výrobním technologiím dosahují naše. Právní forma: akciová společnost. RADIK jsou ocelová desková otopná tělesa s přirozeným prouděním vzduchu kolem jejich přestupní plochy. Jsou vyráběna v jednoduchém, zdvojeném nebo tří. KORADO patří mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


Vyrábí desková, trubková i designová otopná tělesa . Korado vyrábí otopná tělesa pro teplovodní a kombinované vytápění: Topná tělesa Radik, bytové radiátory, topení do koupelny - speciální radiátory Koralux pro. Třebová, výrobce otopných těles. Na rozdíl od tradičních topných těles pro soustavy ústředního vytápění topná tělesa WTERM RADIATOR odevzdávají teplo do vzduchu v důsledku konvekce. Vyrábíme otopná tělesa pro teplovodní, kombinované vytápění: radiátory, otopná tělesa RADIK, radiátory pro rekonstrukce, topení do koupelny. Na českém trhu naleznete mnoho značek, které dodávají otopná tělesa. Značka KORADO dodává řešení pro splnění standardních potřeb i pro. Dalším novým sortimentem, který KORADO na ISH přestavovalo, jsou konvektorová tělesa.


Výrábíme topná tělesa a radiátory.

Dodáváme desková tělesa Radik a speciální radiátory Koralux pro vybavení koupelny. Popis otopného deskového tělesa Korado RADIK KLASIK: Radiátor KORADO Radik klasik. KORADO produkující topná tělesa a vzduchotechnické jednotky. Roste plocha tělesa potřebná k odevzdání topného výkonu do místnosti.


KORALUX umístěné na stěně je elektrické topné těleso. Výjimku tvoří desková otopná tělesa výšky 2mm, která nemají ze zadní strany. Desková otopná tělesa, firma Korado s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky