středa 15. května 2019

Větrací mřížka hliník

Nabízíme větrací mřížku z vysoce kvalitního extrudovaného hliníku s polymerovým nástřikem v bílé barvě Dalap WDP 300x100. Vybírejte z bohatého sortimentu VĚTRACÍ MŘÍŽKY za nejlepší ceny! ALU, AL, mřížka, větrací, kovová, kov, a, ventilační, vzduchotechnická, se, síťkou, síťovinou, ocelová, plechová, na. Větrací mřížka hliník 1x 5mm, přírodní.


Kukátka, mřížky, dveřní zarážky hliník Nova-D URsatén 390. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Její součástí jsou pružiny, které umožňují snadnou a rychlo. Ventilační mřížka je vyrobena z hliníku a polypropylenu. Dejte si záležet na každém detailu a vyberte si z široké nabídky krycích mřížek podlahových konvektorů, které budou špičkovým doplňkem interiéru.


Parapetní mřížka tedy umožní správnou cirkulaci. Cobra větrací mřížka 1x 8mm - hliníková větrací mřížka ve dekorech pro interiérové i exteriérové použití. Zobrazit další kategorie Skrýt další kategorie. Rozměr 350x3montážní otvor 300x3mm. VÝROBA VZT ŽALUZIÍ NA ZAKÁZKU ZDE.


Větrací mřížka hliník

Slevy až: 1 Okapová větrací mřížka z přírodní mědi nebo hliníku s vrstvou PUR se zuby. Mřížka větrací 1mm nerez. AL - Hliník přírodní 7x40mm. VYUŽITÍ: na odvětrání vestavěných el. Rám i lamely jsou vyrobeny z hliníkových eloxovaných profilů, možná povrchová úprava komaxitem.


Hliníkové ventilační mřížky se síťkou proti hmyzu. AL větrací mřížka 150x 6mm kartáčovaný hliník. VZT žaluzie hliníkové pozinkované.


Větrací mřížka hliník

Vnější průměr je 150mm, použití. GM 1BVA nerez, ks,, 22Kč. K položce není aktuálně stanovena prodejní cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky