středa 29. května 2019

Solární sprcha 10l

Všechny informace o produktu Bazénová sprcha M. Solární sprcha oválná, 44l hliníková. Zvolte prosím l nabo l. Nová velikost solárních kempových sprch. Tento l vak (podobně jako 20l). Hledáte 10l solarni sprcha ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Vak jednoduše naplníte vodou, necháte ho vystavený slunečnímu záření a poté se můžete komfortně osprchovat. Přenosná solární sprcha z PVC. Vynikající při kempování a akcích v přírodě, lehká a skladná.


Venkovní praktická závěsná solární sprcha o objemu litrů vody. C, hmotnost cca 300g, materiál: 1 PVC, hadice. Voda tak může být během několika desítek minut teplá. V nabídce pro vás máme solární sprchu v provedení 10L, 20L a 40.

Praktická a skladná solární sprcha. Ohřev vody zajistí černá nádoba a sluneční paprsky. Ve vaku o objemu litrů se voda na slunci rychle. Kvalitní sprcha pro využití v přírodě, na chatě i na stavbách. Pogumovaný povrch, díky slunci voda rychle ohřátá. Hypalon a ventilem pro plynulou regulaci průtoku. Detailní popis sprcha solární 10l.


Velký výběr kvalitních solárních sprch do přírody. Jsme velkoobchodní a maloobchodní firma zabývající se dovozem výstroje armádních doplňků a všeho, co se týká armád Spojených Států Amerických, Velké. Velmi skladný 10l zásobník. Trekking and Camping - SKLADNÉ UMYVADLO L SEA TO SUMMIT.


Závěsná solární sprcha Intex s objemem vody litrů. Vhodná pro kempování, turistiku a pod. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Toto zboží naleznete v kategorii TÁBOŘENÍ, STANY, SPACÁKY, KARIMATKY, POLNÍ LAHVE, NÁDOBÍ APOD. Anglie Armáda ČR BundesWehr. Sprcha cestovní, sbalitelná 10L .

Zboží není momentálně v nabídce Přípravili jsme pro vás podobné produkty, které by se Vám mohly líbit. Ke sprše je přidána hadička pro sprchování. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. S l vody ve vaku a regulátorem intenzity průtoku vody je možné se. Kapesní sprcha Sea To Summit Pocket Shower 10l. Skladná a lehce přenosná závěsná solární sprcha,která je vhodná pro pobyt v přírodě,ale i na cesty kdy bez problémů důstojně umožní vykonat osobní hygienu.


Porovnání nabídek solární sprcha v českých internetových obchodech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky