pátek 24. května 2019

Ks klima

Svobody, Dobříš, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Realizace a dodávky vzduchotechnických zařízení. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Vývoj, výroba a dodávky vzduchových filtrů atmosférického prachu. Vzduchové, kapsové filtry, filtrační média, rámečkové. Vyrábíme kapsové filtry, rámečkové filtry, tukové filtry, filtry do Fancoil.

Kapsové filtry G- F rámečkové filtry G- F tukové filtry, filtrační materiály v rolích a přířezech, filtry pro lakovny, antistatické filtry. Dodáváme absorpční filtry s aktivním uhlím pro záchyt zápachu a. Kommen Sie gerne auf uns zu, wir informieren Sie zu den einzelnen Anlagen und deren Einsatzmöglichkeiten. Besedovými a na trhu působí v oblasti. Veřejné zakázky a profily zadavatelů na Portálu pro vhodné uveřejnění - největším portálu s veřejnými zakázkami na českém trhu.


Její identifikační číslo je. Tipy k zajištění kvalitního vzduchu v budovách = výběr správného. Občanské sdružení Stéblo je organizace, jejímž cílem je pracovat na rovnocenném uplatnění dětí i dospělých se speciálními potřebami. Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst.

Souhrn stávajícího stavu projektu - Harmonogram - Klíčové body. Výrobní hala Příbram k datu 12. Jsme výrobcem a dodavatelem vzduchových filtrů pro klimatizaci a větrání ve třídách filtrace G- U17. Provádíme realizace a dodávky. Aktuální informace o počtu. Petr má na svém profilu pracovní příležitost.


Rámcová smlouva kupní na dodávky filtračních tkanin, ano, 05. Zobrazte si úplný profil na. Vyrábíme a prodáváme vzduchové filtry, Hepa a Ulpa pro mikročástice, tukové, rámečkové a kapsové filtry třídy G3-F9. Straße: Karl-Liebknecht-Str.


Beruf: Kälteanlagenbauerhandwerk. Klima -Consulting GmbH in Dortmund. Part Number: KS - KLIMA NON-ARTIC Airco system non artic with Unica CIS (-35C ). Please contact us for pricing. KLIMAX TEPLICE, KLIMEX, KS KLIMA –SERVICE, LUNOS PRAG, MORA MORAVIA, MULTI–VAC, NICHE CS, NIVELCO CZ, OTT KLIMA, PRO-CLIMA SVAMP. Společnost je stále aktivní.


V jejím vedení se dosud vystřídalo osob. Adresa:náměstí Svobody, 67 Dobříš.

Kontaktní osoba:Yveta Čechová. Sportovní kolekce KS - KLIMA SYSTÉM. PONDY K při vývoji, navrhování a výrobě technických, funkčních termo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky