středa 22. května 2019

Vaillant servis praha

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka. Aplikace pro servisní firmy. Nová mobilní aplikace určená výhradně pro smluvní servisní firmy. Provádíme montáže topení, výměny kotle, revize a servis.


Nabízíme široký sortiment výrobků. Montáže, opravy a údržba plynových a elektrických.

Profesionální provedení opravy plynových kotlů, montáže, servis plynových zařízení. Rychle a spolehlivě vyřešíme problém se starým nebo instalaci nového plynového kotle. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Váš kotel nepracuje tak, jak slíbil?


Od radiátoru Vám nastydly už i záclony? Komín marně čeká na revizi? Chcete využívat slunce nejen. Náš tým školených servisních techniků provádí veškeré práce na plynových spotřebičích.

Mezi plynové spotřebiče, které opravujeme patří spotřebiče: VAILLANT, JUNKERS. Vaillant, Junkers, Protherm. Postaráme se o teplo Vašeho. Spolupracujeme s mnoha výrobci a nabízíme jejich produkty od instalace až po servis. Vítejte na stránkách firmy Esgas s. Naše společnost se zabývá prodejem, záručním i pozáručním servisem plynových spotřebičů a prodejem náhradních dílů.


Prodej, montáž, servis a revize kotlů, tepelných čerpadel a. Solární systémy, prodej instalatérských potřeb, technologické (technické) zařízení budov TZB. Praha Jana Zajíce 1mapa. Zajišťujeme opravy plynových kotlů v Praze a okolí. Dále provádíme: uvedení plynového kotle do provozu a servisní prohlídky. Nepodceňujte pravidelné kontroly vašich plynových zařízení. Zabýváme se servisem a montáží plynových spotřebičů.


Havarijní servis Napište nám. Při objednání servisní prohlídky plynového kotle v období od 1. SLEVA na kondenzační kotel VAILLANT 17. V rámci servisu kotlů nabízíme například tyto služby.


Jsme servisním partnerem těchto výrobců (u těchto výrobců provádíme záruční a pozáruční servis ).

Autorizovaný servis značek pro Prahu a okolí. Michal Širlo - PLYN SERVIS. Instalatérství a topenářství. Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, spis. Kontakty na autorizované servisní firmy Protherm najdete zde.


Všechny informace o naší firmě, které by Vás mohly zajímat najdete zde. Na této stránce naleznete veškerá oprávnění a námi. Záchranná technická služba zajistí opravy, revize a servis domovních rozvodů topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky