úterý 21. května 2019

Ddd servis

NÁSTRAHY NA MYŠI OPĚT V PRODEJI ! Prodejna je otevřena celoročně po - pá 8. Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Stará Boleslav. Slovo „servis“ v obchodnom názve našej firmy vyjadruje a charakterizuje našu snahu a parametre našej. Nabízíme odchytové pasti Kness, ruční postřikovače, elektrické a motorové zádové postřikovače a aerosolový generátor.

Pomocí naší služby DDD servis zajistíte hladký chod firmy bez zbytečných ztrát na majetku a zároveň splníte zákonné podmínky. Oficiální název: DDD SERVIS, spol. Desinsekce - Desinfekce- Deratizace. DDD servis Most Vám nabízí kvalitní služby, velmi příznivé ceny a maximální diskrétnost. Za zákazníky vyjíždíme neoznačeným vozem a samozřejmostí je také.


Libušská, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Praha Písnice – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu. DDD - servis, veřejná obchodní společnost, firma v obci Svatobořice-Mistřín – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a.

Provádíme dezinfekční a deratizační práce. Likvidujeme potkany, myši domácí, hraboše polní. Hubíme rusy domácí, šváby, štěnice, mravence, mouchy.


Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Aktuální i úplný výpis firmy DDD SERVIS, spol. Nabídky volných pracovních míst DDD SERVIS . Ověřený zákazník nakoupil v obchodě DDD Servis před týdny.


Rychlá reakce, zboží je kvalitní a účinné. Spoločnosť DDD Servis Slovakia, s. Duda Zdeněk- DDD SERVIS PELHŘIMOV - Dezinfekce, desinsekce, deratizační služby. Naše firma z Pelhřimova nabízí efektivní hubení hmyzu, plísní a hub. Komplexní služby v oblasti speciální deratizace, dezinsekce a dezinfekce na Moravě. Speciální fumigace za použítí vysoce toxických plynů.


Zajištění svozové služby asanačního podniku a DDD servis v Ústeckém kraji: MOST. DDD SERVIS, obchodní společnost v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Prodej přípravků pro deratizaci, dezinsekci, dezinfekci a podobných sfér činností.


Půjčovna postřikovacích strojů.

Výroba i prodej ekologických přípravků proti škodlivému hmyzu a. Prezentace firmy DDD SERVIS spol s r. Jedy na hlodavce DDD Servis s. Hledáte deratizační firmu z okolí Ostravy či Opavy? Nabízíme služby a prodáváme přípravky pro dezinfekci, dezinsekci, deratizaci a ochranu dřeva. Lemigas zajišťuje odborně a spolehlivě dodávky, instalaci a servis pro topení a kotle, dodávky tepla a plynu, domovní instalace vody a kanalizace, výstavbu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky