úterý 28. května 2019

Chladivo klimatizace

Aby mohly klimatizace vůbec v režimech chlazení nebo topení pracovat, potřebují chladivo. Mercedesem rozpoutaná aféra ohledně nebezpečného chladiva do klimatizací, které se má v EU používat povinně, má pokračování. Používání chladiv vzbuzuje čím dál větší obavy, od doby, kdy bylo v 80.


Informace o použití chladiva freon v klimatizacích. Klimatizace, tepelná čerpadla, vzduchotechnika, čističky vzduchu.

Příspěvek shrnuje současnou legislativní problematiku chladiv podle Nařízení. Tento produkt se již neprodává. Náhradu naleznete v podobných produktech viz níže nebo nás kontaktujte. Množstevní omezení chladiv vyjádřená v CO2_ekv.


Chladivo do klimatizace R 134a. EU mají zabezpečit skokové snižování emisí F-plynů. Kolem nového chladiva do klimatizací je dusno.

A změní život obyčejných motoristů? Na českém trhu totiž došlo k razantnímu nárůstu cen náplní do klimatizací. Jak můžou majitelé aut ušetřit? Jaké chladivo se vlastně může v. Vážným příznakem může být i zadřený, nebo přidřený kompresor klimatizace. Legislativa má dopad na firmy, které působí v oblasti chlazení, klimatizace a. Při jakémkoliv servisním zásahu se nesmí odsáté chladivo vrátit zpět do okruhu. Jako první společnost na světě představila klimatizace s chladivem R-společnost Daikin.


A toto chladivo přináší řadu výhod pro životní. V případě zájmu o doplnění klimatizace novým typem chladiva nás kontaktujte na tel. Klima-Classic - klimatizace Toshiba - autorizované obchodní zastoupení, montáž a. Její opatření se dotýkají také chladiv. Letos přichází chladivo R3 které je náhradou stávajícího chladiva R410A a které úspěšně splňuje veškeré normy EU. Linde Group je vedoucím dodavatelem chladiv na trhu chlazení, klimatizací a tepelných čerpadel již více než let.


V této kategorii naleznete plničky klimatizací, které jsou určené pro starší typ chladiva R134a. Stroje s označením MULTIGAS lze po dokoupení vhodného.

Nová chladiva pro automobilové klimatizace. Nové chladivo pro autoklimatizace. New Refrigerants for Car Air Conditioning. Automobilový průmysl stojí před. Je chladivo čirá, bezbarvá kapalina bez chuti a bez zápachu k nerozeznání od vody? Servis autoklimatizace provádíme na plně automatizovaném stroji DELPHI REFMATIC.


Běžný motorista ani nepozná, že klimatizace začíná ztrácet na účinnosti. Někdejší skandál třícípé hvězdy spojený s chladivem klimatizací má zajímavou dohru. A těžit z ní možná budou i konkurenční automobilky.


Hlavní důraz byl kladen na omezení úniků chladiv a na zvýšení kvalifikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky