pondělí 20. května 2019

Otopné těleso korado

Provedení VENTIL KOMPAKT Otopná tělesa s ventilem se spodním připojením. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné. Elektrické přímotopné vytápění Otopná tělesa pro elektrické vytápění.


KORATHERM VERTIKAL - M KORATHERM VERTIKAL - MDesignová otopná tělesa se svisle orientovanými profily a spodním středovým připojením. RADIK jsou ocelová desková otopná tělesa s přirozeným prouděním vzduchu kolem jejich přestupní plochy. Jsou vyráběna v jednoduchém, zdvojeném nebo tří. KORADO - RADIK - desková otopná tělesa, KORALUX - trubková otopná tělesa, KORATHERM - designová otopná tělesa, Konvektory KORADO, Větrací. Trubková otopná tělesa KORALUX RONDO COMFORT jsou vyrobena z uzavřených ocelových profilů s průřezem ve tvaru ´´D´´ a prohnutých profilů s kruhovým. KORADO KORALUX LINEAR Classic trubkové otopné těleso KLC 900. W, vyrobeno z ocelových trubek o. KORATHERM HORIZONTAL VKM - designové otopné těleso se středovým připojením. Je nejnovější model, který rozšiřuje produktovou řadu designových. A právě pro tato řešení vyvinula společnost KORADO, přední český výrobce otopných těles a systémových řešení pro vytápění, model RADIK. KORADO patří mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Desková otopná tělesa jsou vyráběna v. Vyrábí desková, trubková i designová otopná tělesa . Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem.


Tím vznikne trubkové otopné těleso pro kombinované vytápění (teplá voda - elektřina) a lze ho pak kdykoliv využít bez závislosti na provozu otopné soustavy. Trubkové otopné těleso KORALUX LINEAR PLUS je vyrobeno z uzavřených ocelových profilů s průřezem ve tvaru D a profilů s kruhovým průřezem. Výrobce: Korado Dostupnost: do týdne na skladě. Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso s levým nebo pravým bočním připojením na rozvod otopné. Jedná se o první otopné těleso s řízeným zatékáním, které umožňuje plné. Otopné těleso může mít jednu, dvě nebo tři desky za sebou.


Otopné těleso korado

Radiátor s bočním připojením. Model KORAD VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným … Zobrazit. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Sefir, s. Mapa Česká Třebová, Korado (Zastávka) – detailní mapa okolí (základní, turistická, satelitní, panoramatická, atd.), plánování trasy, GPS a mnoho dalšího na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky