pondělí 27. května 2019

Ecofilm f

Ecofilm f

Díky minimální tloušťce 4mm je folii možné pokládat přímo pod plovoucí podlahu. Konektor s nalisovaným vodičem se umístí na střed měděného pásku (sběrnice) topné folie a tlakem prstů uzavře. Topné folie pro vytápění objektů s nízkými nároky na topný výkon. Definitivní zalisování a zajištění polohy se. Montáž podlahového vytápění. Ecofilm F se prodává na běžné metry, vyžaduje určitou zručnost a nářadí při instalaci.


V katalogu nemáme podrobnější informace o ecofilm f 80. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. V místě instalace se z role odstříhávají pásy požadované délky. ECOFILM F - postup montáže podlahové topné fólie. Pásy se pokládají vedle sebe a propojují paralelně…. Vykurovacie fólie Ecofilm F sú určené ako podlahové vykurovanie do suchých konštrukcií – pod plávajúcu podlahu alebo s použitím doplnkových podložiek. Protože přímo na topnou fólii nelze další vrstvy lepit, není možné ji použít. Expedováno v rolích, které se v místě instalace rozstříhávají na pásy požadované délky.


Laminátová polyesterová folie s nanesenou grafitovou vrstvou. Folie jsou prodávány v metráži - v místě instalace se z role odstříhávají pásy požadované délky. Reprezentujeme značky českých i světových výrobců. Svým zákazníkům nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu za bezkonkurenční ceny.


Ecofilm f

Příslušenství pro montáž folie Ecofilm F Konektory Vulkanizovaná páska MASTIC Polyesterová izolační páska Spojovací kabely mm2: černé a modré barvy. Speciální topné folie se sníženým výkonem pro vytápění objektů s nízkými nároky na topný výkon - NED a. Pro podlahové vytápění se vyrábějí topné fólie pod názvem Ecofilm F. Další upřesnění typu fólie je podle jejího tepelného výkonu – viz tabulka 10. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


V mieste inštalácie sa z role odstrihávame pásy požadovanej dĺžky. U jednotky oceňuji výhodu chlazení v letních dnech. Bez poškození, demontováno v rámci rekonstrukce.


Ecofilm f

Detaliile tehnice precum si pozele. Topná folie pod laminátovou nebo dřevěnou podlahou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky