středa 29. května 2019

Scame rozvodnice

Scame rozvodnice

Zásuvkové rozvodnice SCAME s proudovým chráničem. Prázdná zásuvková skříň DOMINO IP- DIN, 2xotvor pro 16A OPTIMA. Rozváděče a rozvodnice, katalogy vybraných výrobců. Jištěné zásuvkové rozvodnice jsou kompletně osazené zásuvkami včetně jistících prvků a jsou připraveny pro připojení přívodního kabelu na svorkovnici.


Rozvodnice nástěnná 32M průhledné dveře DOMINO IPScame. Nástěnný rozvaděč IPDomino DIN dvířka kouřová 673. SCAME InfoTech v sekcii CAD-podpora poskytuje pre projektantov a vývojárov presné technické nákresy a schémy zapojenia k výrobkom SCAME. Sú určené pre montáž vo zvislej polohe na stenu, na stojan alebo. Maximálny priestor pre prístroje je.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Späť na: Modulárne prístroje. Typizované rozvádzače a rozvodnice s inštalovanými prístrojmi. Nouzová rozvodnice na povrch IP65/panel, Plastová, Plastová průhledná dvířka, RAL 70šedá, řada.


Scame rozvodnice

Koupit produkt Skříň SCAME DOMINO mod. PRAGMA MIP22112-12M pod om. Způsob montáže: pod omítku; Počet řad: 3; Počet modulů: 36; Materiál skříně: plast; Výška: 6mm; Šířka: 3mm; Hloubka: mm; Montážní hloubka: 1mm. W13-01 5P, 1x32A, 1x16A, 2x230V, istená SCAME.


Spojovací materiál Průmyslové vidlice a zásuvky, zásuvkové rozvodnice Instalační krabice, lišty, trubky,pásky, příchytky Žlaby, lávky, příslušenství Stožáry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky