středa 22. května 2019

Cfo 16e

Kompletní informace k výběru. Díky vysoušení vzduchu dokáže zábránit vzniku plísní, udržet v bytě zdravé. Kvalitní mobilní odvlhčovač vzduchu, který Vás zbaví přebytečné vlhkosti a plísním. Zabraňuje tvoření rzí, plísní a skvrn. Zlepšují podmínky vysoušení, urychlují. Vďaka vysúšaniu vzduchu dokáže zabrániť vzniku plesní, udržať v byte.

Doporučen do místnosti o ploše do m2. Nádržka pojme až litre kondenzátu, prípadne je možné prístroj. Tichý odvlhčovač s autorestartem. Ideálne využitie nájde pri odvlhčení alebo udržiavaní stavu vlhkosti. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Optimálne veľkosť miestnosti: 20m 2. Online Drugstore,order zyban,Free. Možnosť nastavenia vlhkosti v rozmedzí .

Výrobce udává hlučnost dB, což asi tak odpovídá nepříliš hlučné ulici. Jestli je to moc nebo není si musíš zhodnotit sám. Trápí vás vlhké prostory po záplavách, nebo máte všeobecně nadměrnou vlhkost ve vašich domovech? Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben.


Zobacz inne Nawilżacze i oczyszczacze powietrza, najtańsze i najlepsze oferty. S využitím výhod princípu. Sinclair Cfo-16E cena no 176.


Free delivery and returns on eligible orders. CFO-16E Cena bez DPH: 160€. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Idealnie nadaje się do pokoju, łazienki. Prodám odvlhčovač vzduchu sinclAir CFO - E. Funkční, ale už ho nevyužiju.


Má malý škrábanec viz foto, ale na funkčnost nemá vliv. SINCLAIR Serie CFO Luftentfeuchter. Kompakte und leistungsstarke Luftentfeuchter - sofort und überall einsetzbar. Keine feuchten Wände, muffigen Gerüche.

Odpojte napájecí kabel a dobře jej smotejte. Očistěte jednotku a dobře ji zabalte, aby byla chráněna před prachem. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Potrošnja: 2WZapremina rezervoara za vodu: litreDimenzije(ŠxVxD). A hűtési elv kihasználásával, a párátlanító csökkenti a szoba levegőjének páratartalmát, száraz és. R134A cfo - 16e cfo-20n cfo-45e cfo-45e cfo-16e cfo-20n přenosná zařízení.


Výkonné odvlhčování tichý provoz, indikátor režimů. Osuszacze przenośne charakteryzują się cichym trybem pracy oraz niskim zużyciem energii. Posiadają możliwość sterowania mikroprocesorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky