pátek 31. května 2019

Hořák na štěpku

Uhlí hnědé,,Ořech 2´´, Dřevěné pelety, Agro-pelety, Štěpka … ). Unikátní podavač spaluje hnědé uhlí ořech), černé uhlí hrášek), dřevěné pelety, drobnou štěpku. Tento typ hořáku dokonale spaluje agro-pelety respektive. Důležitým doplňkem k automatickým kotlům Defro patří jistě i hořáky. Hořák s posuvným segmentovým roštem.

Tento hořák byl navržen pro spalování paliva typu pelety (stlačené piliny listnatých stromů). HOŘÁK PROPAN-BUTAN UNIVERZÁLNÍ 3X KUL NÁDSTAVEC. Hnědé uhlí Dřevěné pelety Rostliné pelety Štěpka do 3cm Dřevní odpad Rostliné materiály. Spaluje uhlí, štěpku, piliny, hobliny, obilí, kukuřice a všechny druhy pelet - dřevěné pelety, pelety z. Dnes se na trhu objevuje široká škála hořáků ať už pro přestavbu. Kotle,Dakon,Kovarson,Viadrus,Per-Eko,Galmet,Ogniwo,Klimosz,Termo-tech, Tepelná čerpadla,Klimatizace.


Mám automat s retorovým hořákem letos jsem zkoušel topit štěpkou a šlo to, jen komplet přenastavit kotel.

Stopil jsem jednu násypku a nebudu. Hořáky bez problémů spalují: Veškeré materiály o hrubosti až mm tzn. Přestavba kotle Viadrus,Dakon, přestavba kotlů, univerzální hořák, hoření pilin, spalování štěpky, automatizace. Důležitou součástí kotle na štěpku je hořák a systém uchycení roštu, u kotlů menších výkonů se používají hořáky horizontální, hořáky s podsuvným plněním. Kotle HDG BAVARIA na dřevní štěpku, pelety a třísky.


Málokteré hořáky ale dokáží spalovat všechny materiály s dobrou účinností a. Kotel na štěpku, kotol na biomasu, kotel na piliny. Automatizace kotle, univerzální hořák, retortový hořák. Kombinovaný kotel spaluje v ručním režimu dřevo, štěpku, a v automatickém provozu hnědé uhlí a. Tento kotlový systém tvoří teplovodní kotel BIO-CK P, hořák, dopravník paliva a digitální ovládání. Je nutné připojit zásobník na dřevní štěpku s dopravníkem. Univerzální hořák je ideální pro instalaci jak do starých tak do nových.


Jako záložní zdroj byl do kotle instalován hořák na LTO. Automatický teplovodní kotel na drcenou štěpku z lesa. Všechny přednosti kotle BLAZE HARMONY jsou rozšířeny o rotační hořák s automatickým přechodem na spalování. Hlavní součástí kotle na štěpku je hořák, u kotlů menších výkonů se používají hořáky horizontální, nebo hořáky s podsuvným plněním, či hořáky retortové.

Spaluje naprosto cokoliv hlavně jakékoliv agro pelety štěpku zrní uhlí. Prodávají se automatické kotle na pelety, uhlí, dřevo i dřevní štěpku. V první řadě jde o známé kotle do kW, vybavené retortovým hořákem, který se původně. Nabízíme univerzální hořáky na uhlí a všechny druhy pelet. Ke spalování paliva - biomasy slouží hořák, určený ke spalování dřevní hmoty ve formě pilin a štěpků o max.


Jsou určeny ke spalování dřevní hmoty ve formě pilin o vlhkosti maximálně a dřevní štěpky nebo zelené lesní štěpky o vlhkosti maximálně a. Palivem pro takové typy kotlů je kusové dřevo, dřevní štěpka, pelety a brikety. V prostoru kotle se nachází hořák, který slouží pro zapálení paliva. Jedná se o automatický kotel vybavený hořákem s keramickou spalovací komorou.


Kotel založen na osvědčeném a velmi efektivním dvouohniskovém výměníku tepla zhotoveného z. V ceně je: hořák, ventilátor, řídící jednotka a zásobník na pelety. Dřevní štěpka - z dřevního odpadu při těžbě, z rychle rostoucích dřevin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky