pátek 24. května 2019

Nerezová větrací mřížka

Mezi nesporné výhody větracích mřížek nerez. Součástí dodávky je nerezová mřížka a plastový rámeček dle vyobrazení na pomocných. Nerezová větrací mřížka - krytka 300x300. Použitelná v exteriéru i interiéru.


Nerezová větrací mřížka

V ploše jsou vysekané protidešťové žaluzie o šíři mm. Ventilační mřížky nerez jsou designové a atraktivní a vhodné do náročných a potravinářských provozů. Instalace: Výrobek přišroubovat pomocí přiložených vrutů. Specializovaný e-shop na větrací mřížky nerez.


Nakupujte větrací mřížky nerez na Moje-Elektro. V našem obchodě naleznete větrací mřížky v různém provedení - plastové mřížky . Nerez mřížka s pevnou žaluzií Ø 1mm Nerez mřížka bez příruby je. Vybírejte z bohatého sortimentu VĚTRACÍ MŘÍŽKY za nejlepší ceny! Lamely jsou staveny tak, že není vidět skrze dveře. Materiál: nerez kartáčovaná. Otvor ve dveřích: 4x mm, vhodné. SECOTEC větrací mřížka titan nerez efekt 60x4mm SB-1.


Nerezová větrací mřížka

Je vyrobena z nerezové oceli. Mřížka je vhodná do teploty 60°C. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Obrázek je pouze ilustrativní - počet klapek 8. O VÝROBKU: Ventilační kovová čtvercová mřížka se síťkou proti hmyzu je vyrobena z nerezavějící oceli. Pro snadnější instalaci má po obvodu otvory.


Speciálně konstruovaná pro větrání, gumové těsnění i pod zpětnou klapkou. Před lakováním je nutné klapku napasovat. Větrací klapka sada - NEREZ ! Rozměr 2(šířka) x 1(výška) mm.


Nerezová větrací mřížka

Kombinovaná mřížka NVM pro kombinaci větrání a nasávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky