čtvrtek 23. května 2019

Nezávislá moda

Věděli jste, že máme na ZOOTu celou bandu nezávislých návrhářů a malých značek, které vyčnívají neotřelým designem, autentickou duší a srdcem na. Najdete tu kousky od více než pečlivě vybraných, nezávislých. Vedeli ste, že máme na ZOOTe celú bandu nezávislých návrhárov a malých značiek, ktoré vyčnievajú jedinečným dizajnom, autentickou dušou a srdcom. Retart je nezávislá Slovenská značka, prezentujúca súčasných výtvarných umelcov a ich výtvarné diela cez funkčné produkty. Posúvame aktuálne autorské.


Nezávislé butiky v Praze plné moderních kolekcí oblečení jsou navíc často díly.

LoveMusic je česká nezávislá módní a designová značka, jejíž originální výrobky si. Společně navrhují limitované kolekce streetwearové módy, kterou šijí. Dvoudenní prodejní veletrh Mint: Plzeň Fashion Market se po roce vrací na náměstí Republiky! Mladí módní návrháři si pořád těžce vydělávají na živobytí, a to i přesto, že si jejich nezávislá tvorba už v posledních letech našla stálejší. Pak zkuste místo návštěvy nákupního centra zajet 18.


Brna na Factory Fashion Market - největší trh nezávislé módy a šperku na. Značka RELISH představí na srpnovém veletrhy STYL nejnovější kolekce a. Pokud jsme se strefili, pak bychom právě vás chtěli pozvat 18.

MUXU je nezávislá móda z Ostravy, která bojuje proti šedému, ospalému a smogovému prostředí na ostravsku! Chatty tvoří návrhářky Radka Sirková a Anna Tušková. Výběrový trh nezávislé módy Open Space Market otevře ve dnech 14. Místodržitelského paláce v Brně.


TRH MÓDY A BYDLENÍ v Brně V brněnském kulturním centru Semilasso se. Polska Moda “ je nezávislý projekt řízený Poznaňskými veletrhy. Jeho cílem je poukázat na hodnotné polské módní značky a představit jejich. Bartes píše o módě jako systému módy, oděv jako takový chápe jako. NEZÁVISLÁ MÓDA V OSTRAVĚ Tvorbu mladých návrhářů bereme na výlet do ostravského obchodu Ty Identity, který pečlivě vybírá čerstvou módu od autorů z. Malá noc módy, na kterou navazoval pop-up, je lokální akcí, která má podpořit nezávislé módní návrháře.


Jde o to, aby návrháři, kteří se tu. Nejnovější informace ze světa módy. Jistě chcete být in a právě pro Vás jsou. Ahoj, máte rádi svobodu a nezávislost v oblékání?


FASHION MARKET NABÍDNE TO NEJLEPŠÍ Z NEZÁVISLÉ MÓDY. Prague Fashion Market už není jen o nezávislé módě, špercích a designu. Zajímá vás dění v nezávislé módě? Individuality by Kabelkový Slon, obchod s nezávislou módou, kabelkami a botami v.

Na festivalu se představí nezávislí autoři z oblasti módy, šperků i. Návštěvníkům nabídne módu a šperky od nezávislých autorů, módní. V rámci Bratislava Art Festival sa v sobotu konala exkluzívna módna prehliadka mladých tvorcov alternatívnej módy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky