středa 22. května 2019

Kapilárový termostat

C, kapilára 1m, čidlo 5x73mm. U uzavřených topení, podlahových a kolektorových topení, nebo také u elektrických příp. Neriskujte při ohřívání vody a. Kapilárový termostat s externím kapilárovým čidlem, regulace 0. Výrobce ARTHERMO Typ čidla termostat s kapilárou. Kapilární regulátor ( termostat ) je jednopólový regulátor teploty, jehož funkce je založena na principu. Tento termostat je určený k regulaci teploty (např. ve spojení s radiátory).


Kapilárový termostat

Protimrazový termostat, délka kapiláry 6m, automatický reset. Snímacie teleso na konci kapiláry je aktívnou (teplocitlivou) časťou termostatu. Zmeny teploty na samotnej kapiláre nemajú žiaden vplyv na snímanú teplotu.


Jednoduchý provoz s pomocí velkého ručního číselníku. Termostat s kapilárovým čidlem a viditelnou vnější stupnicí. Teplotní rozsah 0°C – 90°C. C, pevná hystereze K, IP54. REGULUJEME NEJLEVNĚJI SALUS AT10F je termostat s externím kapilárovým čidlem, vhodný zejména pro nastavení teploty v rozsahu 30-90°C při. F20N kapilárový termostatElektrické příslušenství.


Kapilárový termostat

Nastavení vypínací teploty pod krytem. Kapilárové bezpečnostní omezovací termostaty (STB) dle ČSN EN 14597. S-M Kód výrobce: 1PS55700-P108. Snímací těleso na konci kapiláry je aktivní (teplotně citlivou) částí termostatu. Změny teploty na kapiláře samotné nemají žádný vliv na spínanou teplotu.


Bezpečnostný kapilárový termostat 10086 +až +1°C. Celkom k náhľadu obrázkov. Kryt termostatu prostorového slonová kost 1710-0-3.


Provozní termostat, obvykle slouží ke spínání oběhového čerpadla podle nastavené teploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky