pátek 24. května 2019

Pražský technický servis

Vaše starosti přenechte nám. Jsme kvalifikovaní řemeslníci a jednáme fér. Práci odvádíme precizně a spolehlivě. Nabízíme Vám služby v oborech instalatéři, elektrikáři, topenáři, plynaři, kanalizace, revize.


Provádíme opravy, montáže, rekonstrukce, řešíme.

Lucinková, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Pražský technický servis, s. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Nabízíme služby v oborech instalatéři, elektrikář, kanalizace, topenáři, sklenáři, plynaři v Praze.


Opravy - rekonstrukce - havárie. Nabízíme řemeslnické služby na území Prahy - instalatéři, elektrikáři, kanalizace, topenáři, sklenáři, zámečníci, plynaři. PRAŽSKÝ TECHNICKÝ SERVIS, s. Kompletní služby v oborech sklenářství, sklenáři.

PTS, Komplexní technické služby: instalatéři, elektrikáři, topenáři, plynaři, sklenáři. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou C. Informace o zaměstnavateli najdete na Firmy. Rekonštrukčné práce, havarijné opravy, čistenie kanalizácií. Inštalatérske, elektrikárske, plynárenské práce. Aktuální informace o počtu. CENA doprava jednorázová v rámci zakázky.


Kontakt Plickova Kamila, tel. Požadavky : ŘP, praxe v oboru, turnusové služby. Ubytování pro mimopražské. Jednatel společnosti: Kamila Plicková Tel. Firma doposud nasbírala: Bodů. Praha) volné pracovní místo na pozici Instalatéři ústředního topení. Technický pracovník - správce budovy.


INSTALATÉŘI, TOPENÁŘI, PLYNAŘI, ELEKTRIKÁŘI, ČIŠTĚNÍ KANALIZACE.

Geodetické práce a GIS Úprava parametrů a manipulace na vodovodní síti. Ze závažných technických důvodů bude ve čtvrtek 31. Nepřekonatelného servisu odvoz a následnou. Znáte-li zručného a ochotného sklenáře, máte vyhráno.


Správa tepelného hospodářství MČ Praha s. Servis Vám nabízí instalatérské a topenářské práce, strojní a tlakové čištění. Hledáte společnost, která by se kompletně postarala o správu a technickou. Praha - jakýkoliv problém zaručeně vyřeší náš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky