čtvrtek 30. května 2019

Wellness belaria

Tělo i duši zrelaxujte v nově zrekonstruovaném wellness, kde můžete využít bazén, finskou. Podzámecký klid a uvolnění napětí právě u nás“. Skvělý personál, parádní vířivka, výborné jídlo! Hodnocená nabídka: dny v údolí řeky Moravice s polopenzí i wellness.


Hotel by potřeboval rekonstrukci.

Stačí si jen vybrat a strávit příjemný (nejen víkendový) pobyt v našem hotelu s wellness službami. Zároveň Vám doporučujeme široký výběr. Vyberte si ze spa, wellness a dalších druhů pobytů v Hradci nad Moravicí. Doprajte si relax v saunovom svete a wellness priamo v hoteli. Restaurace by mohla být daleko hezčí a malebnější.


Z restaurace, nebo zahrádky by mohlo být vidět na zámek, ale není. Dopřejte si relax v saunovém světě a wellness přímo v hotelu.

Komfortní pokoje, vynikající polopenze. I vám se blízkost přírody bude jistě. Jedinečný wellness pobyt v oáze klidu za jedinečnou cenu. Užijte si s kamarádkami odpočinkový wellness pobyt v hotelu Belaira Resort v Hradci na Moravicí. Pobyt si můžete zpříjemnit také prohlídkou jednoho z. Uzasny pobyt, moc mily a ochotny personal, vynikajici jidlo a wellness.


Příjemné chvíle zaručuje wellness centrum s širokou nabídkou atraktivních procedur. Cena za ubytování již od 8Kč. Dále je k dispozici whirlpool, sauna, wellness procedury, aquazorbing, zumba, fitness a další. Belaria v Hradci nad Moravicí.


Wellness pobyty v tomto hotelu. Tato nabídka už zřejmě není aktivní Ověřit dostupnost. Nabízí hostům wellness a spa služby, sportovní vyžití, pořádání svateb. WELLNESS POBYT pro náročné. Sleva 4=(zahrnuta v ceně) 4x ubytování s královskou snídaní, welcome drink, denně wellness, herna nejen pro děti, lahev. S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny.

Aktuální nabídka od Vykupto. Tato kombinace spolu s nově vybudovaným špičkovým wellness centrem. Zjistit více Získejte Cashback 4. Hradec nad Moravicí s bazénem a wellness neomezeně. Nabízíme whirlpool, saunu, wellness procedury. Veškeré ubytovací kapacity byly rekonstruovány stejně jako wellness.


The hotel offers wellness services: classic massage, flask therapy, manual lymphatic drainage, Dorn´s massage, massage with hot stones and. Byla jsem v hotelu se svým přítelem a moc jsme si užili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky