čtvrtek 23. května 2019

Chladič klimatizace opel astra g

Hledáte astra chladic g klimatizace opel ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Mám prasklý chladič klimatizace,nevíte,jestli se to dá zachránit a kolik by stál případně novej chladič. Další výsledky z webu forum. Popis: prodám chladič bosch klimatizace GM 09. DTi,rozměr 415x380x2 pro.

Kód motoru: X20DTH, Y20DTH Rozměry. Naše chladiče jsou od světoznámých výrobců: NISSENS (Dánsko), AVA HAUGG. OPC, převodovka: automatická, klimatizace: s klimatizací, rok výroby. OPEL ZAFIRA A Tročníky 01. Ahoj lidi, mám problém s chladičem klimatizace ( ASTRA G X16XEL), jsou v něm 2dirky,takže potřebuju koupit nový, resp. V (F0 F48) ASTRA G Sikma zadni.


Sháníte kondenzátor - chladič klimatizace na Opel Astra ? Potřebuju vyměnit chladič klimatizace. Vůz šel v příplatkové výbavě doplnit rádiem s CD přehrávačem, klimatizací.

Maska chladiče má strukturu včelí plástve. Chladič klimatizace (s vysoušečem) IVECO DAILY. DOPRAVA ZDARMA detailní informace - srovnání cen, recenze a hodnocení, diskuse. Vybavení vozidla: pro vozidla bez klimatizace.


Převodovka typ: Manuální převodovka. EKO AutoVrakoviště nabízí levné náhradní díly na automobil Opel Astra za skvělou cenu. Při nákupu ojeté Astry G se vyhněte verzi kombi s dieselovým motorem. Inzerát na prodej hatchback Opel Astra, 1. Astra G je vcelku spolehlivý automobil, u kterého je ovšem dobré hlídat stav. Koupit si vůz bez klimatizace je dnes pro mnoho řidičů nepředstavitelné. Oprava havarované přední části vozu Opel Astra G. Kontrola těsnosti chladičů a funkce ventilátorů.


Stejně tak auta s klimatizací nebo taková, kde se počítá s častým taháním. Chladicí systém auta nechává většina řidičů bez povšimnutí. Ve chvíli, kdy se sahara rozběhne, vypne větrák na druhym chladiči od klimatizace a rozsvítí se výše uvedená kontrolka. COMMA Xstream Rad Seal XSTREAM RAD SEAL. Volvo Vz tohoto vozu prodáme motor, převodovku, spojku, chladiče, saharu. Za roky provozu jen olej, vyčištění. Nabízíme výkup železných i barevných kovů jako jsou hliník, měď, olovo, zinek, bronz, nerez a mosaz.

Výkup kovů nikde nebude jednodušší a výhodnější než u. Náhradní díly Opel ASTRA G Sikma zadni cast (F48_, F08_), 2. Značka: Opel, Typ: Astra G, Motor:, Rok výroby. Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat. Auto Staiger, který prodává a opravuje vozy značky Opel a Chevrolet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky