středa 29. května 2019

Kouřovod 145

Silnostěnné kouřovody vyrobené českou firmou Novapack s. Tenkostěnná kouřová roura o průměru 1mm, síla plechu min. Kouřovod -koleno kouřové 1stavitelné 90st. Kvalitní ocelové kouřovody o síle mm nabízíme ve všech dostupných průměrech. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Přechodka 1na 1mm je uzpůsobena k zasunutí na výstup z kamen o průměru 1mm.

Použití: pro kamna s vývodem kouřovodu 1mm. Popis: Kouřové koleno 90° na průměr kouřovodu 1. Zděř kouřovodu průměr 1mm, síla plechu mm. Vhodné pro kouřovody kotlů na tuhá paliva, kamen a krbů. Komínová redukce určená pro napojení kouřovodu o menším průměru než je průměr vstupu do komínu.


Kvalitní systém odkouření s dlouhou životností od českého výrobce. Koleno 45° s čistícím otvorem ( 1mm). Roura kouřová 14 14Kč. Konstrukční díl určený pro spojení mezi splalinovým hrdlem spotřebiče paliv a sopouchem komínu.

Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Trubka kouřovodu, materiál plech - 0mm, délky - 1m, barva černá. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější. Vyberte si z nabídky kouřovodů o průměru 120mm, 130mm, 145mm, 150mm, 160mm, 180mm, 200mm a tloušťkou stěny 1. Roury, kolena a další sortiment. Domů slabostěnné kouřovody - kouřovody 145.


Stříška na komín 1mm Stříška pro zakrytí komínu, udírny či grilu. Stříšku si vyberte podle průměru od hrany Vaší vložky či trubky. Pokud kouřovody, tak kouřovody od Krby-kamna-eshop.


Parametry: materiál - ocelový plech tloušťka materiálu - mm povrchová úprava - žáruvzdorný černý lak průměr - 1mm ohyb - stupňů čistící. V našem e-shopu naleznete široký výběr komínových vložek, kouřovodů, krbů a. Kovokraus kouřovod - 145VICK1- víčko, 1Objednací číslo výrobku: 145VICK1Obrázek je pouze ilustrativní. Sálavá litinová kamna, výkon 7kW, vytápěcí schopnost 1m kouřovod 1mm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Kolena a roury kouřovodu jsou vyrobeny z ocelového plechu. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem. Kolena nabízíme pevná, kolena stavitelná a kolena s. Jøtul F 1jsou malá celolitinová kamna na dřevo, klasická a moderní zároveň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky