pondělí 13. května 2019

Davkovaci cerpadlo

Dávkovací čerpadla jsou zpravidla oscilující plunžrová čerpadla. Přesně definovaný objem kapaliny se při zpětném zdvihu plunžru nasaje a při výtlačném. Několik typových řad pokrývá veškeré požadavky v. Sháníte nejlepší solenoidní dávkovací čerpadla ? Podívejte se na naši řadu Verderdos dávkovací čerpadla.

Pro každou aplikaci vhodné řešení. Podle dávkovaného objemu si stanovíme požadovaný max. OLIMPIA jsou inovativní elektromagnetická dávkovací čerpadla. Analogové dávkovací čerpadlo s konstantním průtokem s manuální regulací. Solenoidová dávkovací čerpadla, příslušenství a dávkovací systémy.


Oblastní diagram dávkovacích čerpadel. Nízkotlaká dávkovací čerpadla. Impulzní vodoměry, přírubové pulsní vodoměry, proporcionální dávkovací čerpadla, konstantní dávkovací čerpadla, digitální dávkovací čerpadla, nádrže na.

Používají se u bazén, boiler, chladící věž, úpravna vody. Digitální dávkovací čerpadla Grundfos DME - Grundfos. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. Nejčastější a ekonomicky nejméně nákladná je desinfekce vody pomocí chlorace vody.


Chlor ve formě roztoku Sava, chloraminu. Vhodná pro použití se zařízením elektrolýzy soli (Astral Sel) pro regulaci vyrobeného chloru. Pro úpravu bazénové vody vám nabízíme kvalitní dávkovací čerpadla Infinity OPTIDOS. Stručný popis dávkovacích čerpadel firmy IWAKI. Jedná se o spolehlivá, vysoce kvalitní dávkovací čerpadla. Pracovní element (membrána) je uváděna do. Kvalitní elektromagnetická membránová dávkovací čerpadla vhodná pro dávkování chemikálií.


Manuální ovládání výkonu čerpadla 0-1, provedení 2V. Průmyslový design čerpadel je navržen pro. Doporučíme vám vhodné čerpadlo pro vaši průmyslovou aplikaci. Parametry: dávkovací čerpadla. Elektromagnet vytvoří pro každou dávku tlak v hydraulickém prostoru čerpadla a. Umožňuje velmi přesné dávkování tekutých hnojiv v přednastaveném poměru vzhledem k.

HNP mikrosystémová - čerpadla s mikroozubením. Popis: Nabízím dávkovací čerpadlo membránové zn: C. Pro dávkování nabízíme dávkovací nádoby, dávkovací bloky v rámu nebo dávkovací čerpadla. Pond Dispense je ideální pro dávkování roztoků do oběhového systému jezírka. Stlačováním neoprénové hadičky dochází k dávkování malých objemů různých. Kontrola hladiny vstřikované látky(opce).


Každé ze šesti čerpadel lze kalibrovat samostatně. Nastavení dávkování 1-24x. Najdete zde i pneumatická dávkovací čerpadla na klihová lepidla. Membránové motorové dávkovací čerpadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky