čtvrtek 2. května 2019

Haas sohn mantova

Chyba 4- požadovaná stránka neexistuje. Vývod kouřovodu, vrchní, zadní, Ø 150. Minimální tah komína, Pa. Krbové kachle s teplovodným výmenníkom pre. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte.

DOPRODEJ MODELU, SKLADEM DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Terciální spalování – nazývané jako. Kamna mají vrchní a zadní kouřovod Ø 150. Doprava zdarma kamkoli po ČR Sleva na příslušenství. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny. Při koupi tohoto výrobku dostanete slevový kód na nákup v našem obchodě v hodnotě 3. Možné je i připojení ke stávajícímu otopnému systému. Možnost napojení na externí přívod vzduchu, jednoduchý systém čištění.

Výkon v rozmezí - 1kW. Patented heat exchanger cleaning. Technické specifikace: Hmotnost : 128kg. Easy and no-mess cleaning of the heat exchanger. Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem.


Moderní krbová vložka od českého výrobce s výměníkem a externím přívodem vzduchu. Krbová kamna Haas Sohn s teplovodním výměníkem jsou vhodná pro vytápění celého domu. Fukcia terciálneho spaľovania zvyšuje celkovú. Regulovatelný výkon 3-1kW. Kachle majú vrchný a zadný dymovod Ø 1mm. Dodací doba: do týdne v e-shopu.


Tato nabídka od prodejce LIMAL_CZ byla archivována dne 22. Možnosť napojenia na externý prívod vzduchu, jednoduchý systém čistenia. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy. Moderné krbová kachle od českého výrobcu s výmenníkom a externým prívodom vzduchu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Automatická regulace řídí topný okruh, ve kterém je zdrojem tepla. Firma Haas and Sohn je rakouská firma, která svou působnost rozšířila i do České Republiky. Teplovodní krbová kamna Mantova AL béžová s. MANTOVA AL II 16kW s vym. Predám krbové kachle s výmenníkom Haas Sohn mantova, Cena: 5€, Lokalita: Košice-okolie. Zobacz inne Kominki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Pomysły dla: haas sohn mantova. Niezliczone pomysły na aranżacje wnętrz i design w świetnym stylu - w każdym produkcie i każdym detalu. Základní informace: VÍCE BAREVNÝCH VARIANT Objednací. Petrem Bárem, zabývajícím se dlouhodobě touto. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky