čtvrtek 2. května 2019

Okc 300 ntrr

Okc 300 ntrr

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Maximální provozní tlak nádoby : MPa. Smaltovaných zásobník k postavení na zem s dvěma výměníky pro ohřev TUV z externích zdrojů. Zásobník je možno doplnit o. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je vyrobena ze. Zeptejte se na tento produkt. Dražice bojlery OKC - Drazice, výkon výmenníka - solár: 29kW, plocha výmenní. Expresné doručenie po Slovensku!


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Družstevní závody Dražice - strojírna s. Bojler nepřímotopný pro solární systémy se dvěma výměníky. Nová řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů pro solární systémy k postavení na zem o objemech 20 2a 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma. Smaltovaný nepřímotopný ohřívač pro solární systém k postavení na zem o objemu 2litrů se smaltovanou nádobou a dvěma výměníky pro ohřev TUV z. Ohrievač vody 300l Dražice OKC 3NTRR -BP, revízny otvor pre čistenie vnútornej časti ohrievača a zabudovanie elektrického ohrevného telesa.


Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená. Vstup do horního trubkového výměníku. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Přečtěte si podrobné informace o produktu Ohřívač vody. Dodatočný ohrev sa dá vykonať. Běžně dostupné zboží v uvedeném rozsahu. Po obdržení objednávky prověříme a telefonicky Vás budeme informovat o přesném termínu možného doručení.


Okc 300 ntrr

Water heater do not have a heating element. TUV - teplá užitková voda 45°C. Nepřímotopný ohřívač pro solární systémy k postavení. Keramické topné těleso Smaltová ocelová nádoba Hořčíková anoda Polyuretanová izolace Ohřívač vody je navrhnut a vyráběn jako součást. Akumulační nádrž pro kotle na biomasu (CC).


Kontaktovať servisnú montážnu organizáciu. Stacionárne 6MPa s bočnou prírubou. OKC 7NTRR/1MPa, OKC 10NTRR/1MPa. Redakcia portálu nakupnyporadca.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky