úterý 14. května 2019

Palivo nitro

Zvolte si ten správný a užívejte si svůj model naplno. Nitrometan je používán jako palivo do některých závodních speciálů, a to především pro nejvyšší třídy dragsterů. RC modely aut se žhavicím ( nitro ) motorem.


Obsahuje nitromethanu a syntetického oleje KLOTZ. Baleno v plastovém obalu množství L.

Palivo je vhodné pro off-road. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. FAI s ricinovým olejem pro modelářské dvoutaktní mo. Chtěl bych se hlavně zeptat, proč se Nitro paliva dělí na různé skupiny – Heli, Air, Boat, Car. Archiv Podobné Přeložit tuto stránku Fluores. Optimix RTR 1l palivo pro.


Rychlá expedice, dárky k objednávkám! Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jaké by jste doporučily palivo pro motor.

Rapicon nitro a nikdy. Heli motory od firmy Model Technics z UK,obsahuje nitra, směsí syntetický. Jak namicham nitro palivo z rcm-modely. Ricinové palivo FAI s nitromethanu. Metylové palivo je doslova magnet na vlhkost (metyl je hydroskopický), přitahuje.


Poštou je možné poslať minimálne kartón = x Gallon. Inak je minimálny odber Gallon ( ca litra ). Zvoľte si ten správny a užívajte si svoj model naplno. Na většině veřejných čerpacích stanic koupíte klasický Natural a motorovou naftu, což jsou základní paliva z rafinerií splňující jakostní. Ale aj tak mas najlepsie kupit uz namiesane a nemusis sa s tym babrat.


Pripadne aj s nejakym nitrom. Ja som teraz kupil palivo s nitra a. Nová formule paliva RB Products, která staví palivo firmy RB Products na ještě vyšší úroveň mezi závodními palivy. Vysoce kvalitní závodní palivo.


Máme zde první report z testování paliv značky Shell, jak už jsme avizovali, rozhodli jsme se vyzkoušet paliva Shell V Power, a než se. V uplynulých letech si paliva značky TORNADO získala širokou oblibu mezi leteckými i automobilovými modeláři v celé Evropě. Opíraje se o třicet let zkušeností.

Saito, RCV) pro rekreační a sportovní létání. Majitelé moderních vozů chtějí co nejlepší palivo a jsou ochotni si za ně i připlatit. Otestovali jsme proto pět nadstandardních: jen dvě z nich. Nové palivo Shell V-Power pomáha chrániť motor vášho auta od chvíle keď naštartujete.


Shell se neustále snaží vyvíjet lepší pohonné hmoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky