úterý 7. května 2019

Ventilační hlavice

Komínové (protidešťové) stříšky a ventilační (odvětrávací) hlavice se využívají k ukončení a uzavření vyústění vzduchovodu na střeše. Zabraňují průniku hrubých. VH 1střešní ventilační hlavicePříslušenství, ohebné hadice a tvarovky.


Výfuková hlavice VH 200” „Výfuková hlavice VH-S 200” „Výfuková hlavice VH-C 200. Střešní odvětrávací hlavice zabraňuje vtékání vody do ventilačního systému a zlepšuje komínový tah a také brání zpětnému náporu větru do komína.

Ventilační hlavice umožňují odvětrání odpadního systému. Přivzdušňovací hlavice umožňují přisávání vzduchu do systému a zároveň se zavírají v nepřítomnosti. Tyto hlavice bývají dodavateli označovány marketingově vděčným názvem ventilační turbíny z anglického ventilation turbine. Plynulý odtah šachet v závislosti na síle větru pomocí ventilační. HT ventilační hlavice komínová DN 1VH512.


Slouží k ukončení odvětrání sanitárních sytému nad střechou. Konstrukce z jednoho kusu plastu.

Je vyrobena z trvanlivého. DN 16 DN 11 DN 7 DN 5 DN 200. Hledáte ventilační hlavice 150? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Souprava větrací hlavice HL8pro potrubí DN75. Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH.


PHL_5 HLAVICE přisávací DN AIR, Ks, 0. PHL_7 HLAVICE přisávací DN AIR, Ks, 0. Unikátní větrací systém, který ke svojí činnosti nepotřebuje elektrickou energii. Využívá ekologický zdroj energie- vítr, který je. Prodáváme a montujeme stříšky a hlavice pro všechny druhy paliv. Vítr turbínu roztočí, a speciálně tvarované lopatky vytvoří podtlak k vyvádění vzduchu.


Hlavice Lomanco odvádějí v letním období ze střešního pláště přehřátý vzduch a snižují tak tepelné zatížení celého objektu. Zajišťují aktivní a průběžné. VV-E jsou verze vyrobené z Mědi.

Vyrábí se pouze ve velikosti 200. Používáme v nich ložiska SKF. Na českém trhu se objevil v poslední domě nespočet různých druhů ventilačních hlavic.


Jako první do země byly dovezeny originální ventilační. PLAST BRNO PVC ventilační hlavice DN12 400mm, venkovní, šedá TECHNICKÉ PARAMETRY: Rozměr: DN 1Délka: 4mm Materiál: PVC Barva: šedá. Povrch celé hlavice je stabilizován proti UV záření. Průtok zajišťovaný větrací hlavicí je zásadně závislý na povětrnostních podmínkách, tzn. Z uvedeného důvodu se hlavice.


Chrání před vysátím vody ze sifonů a vniknutím plynů z kanalizace do vnitřních. Odvětrávací roura VENDUCT - DN 100.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky