pátek 3. května 2019

Honeywell xc100d

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Otrava oxidem uhelnatým je velkým rizikem zejména v domech s krbem, kamny či plynovým vytápěním, ale za určitých podmínek. Alarm upozorní uživatele i na minimální koncentraci CO a. Je smutnou statistikou, že všech otrav CO vznikne v domácnosti. Instalací detektoru oxidu uhelnatého do obytných prostor významně zvyšujete bezpečnost.

Popis: Prodám hlásič, detektor oxidu. Hlásič výskytu oxidu uhelnatého napájený baterií. Byl optimalizován tak, aby byl vhodný pro použití v oblasti ochrany obytných objektů před CO. Free delivery and returns on all eligible orders. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


LCD displej, životnost let, CZ verze. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.

Bol optimalizovaný tak, aby bol vhodný pre použitie v oblasti ochrany obytných. Obrázky jsou pouze ilustrativní. CO ALARM X-Series - detektor úniku CO s displejem, bateriový, životnost let. Spedizione Gratuita disponibile per membri Prime su. Detektor oxidu uhelnatého v místnostiVíce informací.


Hlásiče výskytu CO řady X byly optimalizovány tak, aby byly vhodné pro použití v oblasti ochrany obytných objektů před CO. Jsou konstruovány tak, aby. XC100D - hlásič oxidu uhelnatého. V lithiová baterie, součástí balení, nevyměnitelná, životnost let typ instalace: montáž na zeď nebo volně stojící typ. Předmětem aukce nový, nepoužitý a nerozbalený. Fast UK and European delivery. Nabízené domácí CO hlásiče série. We stock the largest range of Plumbing. Jeho provoz je zajištěný integrovanou baterií a pro snazší. Novy bohužel bez účtu tím pádem bez záruky nebyl ani rozbalení.


Kompatabilný s, Honeywell Evohome. Kategória, Senzory Honeywell.

Parametre produktu životnosť_rokov krytie _IPnapájanie_V líthiová batéria, súčasťou. Bezúdržbové provedení, bez vyměnitelných dílů. Zvýrazněné zobrazení poplašného hlášení. Značka: Honeywell - Analytics.


Zobacz inne Akcesoria grzewcze, najtańsze i. Honeywell věří, že otravě oxidem uhelnatým (CO) se lze vyhnout především.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky